To je to što me zanima!

Harry i Meghan upisali sina u vrtić: 'Normalni su, princ se čini kao dobar tata i sve to obavlja'

Harry često dovodi Archieja u školu i dolazi po njega. Svi su roditelji opušteni oko Harryja i Meghan, nitko ne diže buku oko toga, izjavio je jedan od roditelja
Vidi originalni članak

Život princa Harryja (37) i vojvotkinje Meghan Markle (40) prožet je luksuzom, glamurom i velikim bogatstvom. No, iako su vrlo bogati teže ponekad stvarima kojima teže i prosječni građani. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako žive u 14 milijuna vrijednoj vili u Montecitu u Kaliforniji te si time mogu priuštiti i privatne dadilje i što god požele, par je odlučio sina Archieja (2) svakodnevno voditi u vrtić.

U vrtiću maleni Archie uči između ostalog i emocionalnu pismenost te kako biti ljubazan, a njegovi vršnjaci niti ne znaju da je član kraljevske obitelji.

- Harry često dovodi Archieja u školu i dolazi po njega. Čini se kao jako dobar tata. Svi su roditelji opušteni oko Harryja i Meghan, nitko ne diže buku oko toga. A što se druge djece tiče, Archie je jedan od njih. Ne znaju da mu je tata član kraljevske obitelji i vjerojatno im to ne bi ni bilo važno, osim da je Meghan baš Disneyjeva princeza - izjavio je roditelj jednog djeteta iz Archiejeve grupe za Mirror.

Vrtić je strukturiran u malim grupama, a djeca uče španjolski jezik, glazbu, ples, film i kazalište te informatiku, ali i očuvanje okoliša.

OTIŠLA NAKON 11 MJESECI Bivša zaposlenica zaklade Meghan i Harryja otkrila kako je bilo raditi za kraljevski par

Imaju velik vrt pun slavuja, voćki, raznih biljaka, leptira, pčela i djece koja pomažu sve to održavati na životu.

 Podsjetimo, kraljevski par odlučio se odreći titule i kraljevskih primanja još 2020. godine, a danas žive puno mirniji život u SAD-u.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DAVID2404 03.01.2022.

    Zato jer su normalni su i otišli od svega toga. Da nisu normalni, mogli su imat sve beneficije, sluge,lovu, jedino što nebi imali je život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare