Obavijesti

Show

Komentari 1

Bivša zaposlenica zaklade Meghan i Harryja otkrila kako je bilo raditi za kraljevski par

Bivša zaposlenica zaklade Meghan i Harryja otkrila kako je bilo raditi za kraljevski par
3

Catherine St-Laurent radila je u zakladi Archewell, koju su Meghan i Harry osnovali nakon što su se odlučili preseliti u SAD. Catherine je kratko radila u zakladi, a za kraljevski par ima samo lijepe riječi

Catherine St-Laurent (40) radila je neprofitnoj organizaciji Archewell, kao šefica ureda i izvršna direktorica za princa Harryja (36) i suprugu Meghan Markle (39). Nakon 11 mjeseci napustila je organizaciju, jer je pokrenula vlastitu tvrtku. Catherine je za The Cut ispričala svoje iskustvo o slavnom paru:

- Nevjerojatno pozitivno iskustvo, zbilja su talentirani i rad za njih me ispunjavao - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Meghan Markle 01:19

Vojvode od Sussexa dobile su preporuku za Catherine preko Billa i Melinde Gates, a Catherine je zaključila da pred sobom imaju svijetlu budućnost:

- Odlični su lideri, mislim da imaju priliku ostvariti velike stvari i biti vrlo utjecajni u društvu.

Za Meghan se pričalo kako je grozno tretirala osoblje dok su živjeli u Kensingtonskoj palači, no čini se da ipak nije onakva kakvom su ju mediji opisivali.

Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta
Harry i Meghan u problemima! Snimili tek 35 minuta sadržaja za Spotify, mijenjaju producenta

Udruga Archewell zamijenila je njihov prijašnji kraljevski brend Sussex Royal, čije ime više ne smiju koristiti. Ime su odabrali iz kombinacije grčkih riječi koje znače 'izvor snage', a i podsjeća na ime njihovog sina Archieja. 

Meghan i Harry u svom studiju Archewell Audio počeli su snimati i podcast, a nakon tjedan dana snimanja zamijenili su producenticu. Sa Spotifyem su prošle godine sklopili ugovor vrijedan više od 157 milijuna kuna.