To je to što me zanima!

Harry i Meghan uzeli novac od Spotifyja, objavili neuspješan podcast i sada se ne javljaju

Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa sklopili su ugovor sa Spotifyjem za proizvodnju vlastitih podcasta. No, njihova prva epizoda koju su izbacili prije mjesec dana, privukla je manji broj slušatelja te uzrokovala nemir
Vidi originalni članak

Princ Harry (37) i njegova supruga Meghan Markle (40) prije nekoliko mjeseci sklopili su ugovor sa Spotifyjem, kojim su se obvezali da će proizvoditi vlastite podcaste. No, ništa se nije uspjelo odviti kako je trebalo. Njihova prva epizoda privukla je znatno manji broj slušatelja nego što su se nadali te je uzorkovala nezadovoljstvo. Iz tvrtke žale zbog tog neuspjeha te su vrlo uznemireni jer uopće ne mogu stupiti u kontakt s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sasvim je malo informacija zašto par još uvijek nije uspio proizvesti značajniji podcast, odnosno audioseriju, kao što je prethodno bilo dogovoreno. Sve je predugo trajalo pa je Spotify uzeo stvar u svoje ruke. 

- Oni se stvarno bore da to uspije - izjavio je izvor.

Par je za posao dobio 25 milijuna dolara, a tvrtka je navodno morala angažirati i producente kako bi pokušali proizvesti sadržaj u okviru ugovora. No, iako nisu ispunili obveze, Spotify ih neće tužiti. Za sada čine sve što mogu kako bi se problem riješio.

ELIZABETA SLUŽBENO POTVRDILA Princ Harry i Meghan su pučani, kraljici poslali: Ne vraćamo se!

Gimlet Projects, tim koji je inače zadužen za razvoj podcasta na Spotifyju, objavio je, navodno, oglas za zapošljavanje na svojim stranicama. U njemu je navedeno da sastavljaju novu ekipu kako bi izgradili i proizveli novi sadržaj u suradnji s parom, prenosi Express UK.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • barica_30 08.02.2022.

    Ako je Meghan rekla da nece snimati, onda nece snimati. Sad ce vas optuziti da ste rasisti!

  • Vlad 08.02.2022.

    I još se nadaju da će netko tko u životu nije imao nikakvu odgovornost niti išta radio najednom, poslije 35 godine postati odgovorna i radišna osoba na koju se možr računati. U Spotifyju bi ipak trebali pripremiti tužbu.

  • johnny001122 08.02.2022.

    Ja mislio da je on prestao biti princ, tj. da je dao otkaz. Zasto ga nazivate princ Harry? On je sad samo Harry, iskreno ne znam ni kako se preziva. Napisite kako se preziva da ne bi pomislio da se radi o Harry Potteru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare