To je to što me zanima!

Harry je od princeze Diane naslijedio deset milijuna funti

Kada je napunio 30 godina, princ Harry dobio je veliku svotu novca. Osim što je u oporuci navela prinčeve Harryja i Williama, dio Dianinog bogatstva dobili su i batler Paul Burrell te sedamnaestero kumčadi
Vidi originalni članak

U ekskluzivnom intervjuu sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey (67), princ Harry (36) istaknuo je da ga je britanska kraljevska obitelj prestala financirati nakon što je sa suprugom Meghan Markle (39) otišao iz Ujedinjenog Kraljevstva. Osigurao se zahvaljujući ugovorima s Netflixom i Spotifyem, ali i novcem kojem mu je ostavila pokojna majka princeza Diana

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry u intervjuu s Oprah

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema Forbesovom izvještaju iz 2014. godine, princeza Diana je mlađem sinu ostavila veliku svotu novca. Kada je napunio 30 godina, princ Harry dobio je deset milijuna funti (oko 88 milijuna kuna) od imanja svoje majke.

Osim što je u oporuci navela prinčeve Harryja i Williama, dio Dianinog bogatstva dobili su i batler Paul Burrell te sedamnaestero kumčadi.

Nakon što se razvela od princa Charlesa (72), Diana je dobila i vrijedni nakit i dionice, a i to je nakon njene smrti pripalo sinovima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare