To je to što me zanima!

Harry je odao počast bolesnoj djeci: Svi bi od vas trebali učiti

Vi ste primjer svima nama. Mnogo možemo naučiti iz vašeg snažnog karaktera i humora kojim se borite sa svojim svakodnevnim problemima, rekao je princ
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer u Londonu princ Harry (30) još je jednom pokazao svoju ljubav prema djeci. Nasmijan i veseo pojavio se na dodjeli WellChild Awards, svečanosti gdje se veoma bolesnoj djeci odaje počast za njihovu veliku hrabrost u svemu što prolaze. 

Princ je imao strpljenja za svakog dječaka i djevojčicu koji su mu se željeli obratiti, a jedan dječak ga je jedva pustio iz zagrljaja. Riječ je o Carsonu Hartleyu, četverogodišnjaku iz Liverpoola koji je oduševljeno trčao oko njega. Carson iza sebe ima već 40-ak operacija, a gdje god da ide sa sobom nosi aparat za disanje. Harry je pokrovitelj WellChild Awardsa već sedam godina. 

- Vi ste primjer svima nama. Mnogo možemo naučiti iz vašeg snažnog karaktera i humora kojim se borite sa svojim svakodnevnim problemima - rekao je princ. 

Personalizirane cipele

Dok je uživao uz izmjenjivanju zagrljaja s dječicom, princ je pokazao i svoje personalizirane cipele. Na potplati mu je ugravirano slovo H. Cipele, koje su ručne izrade, koštaju 1500 funti, to jest 14.400 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • čočo đuđica 23.09.2014.

    sad kad je napunio 30 i postao milijunaš nek dječicu razveseli kojim milijunčićem..ta bi mu dica sve dala-nek nauči od njih....sigurno neće al eto ..ovo mu spada u opis posla -slikavat se sa dicon s posebnim potrebama...????

  • malo srce 23.09.2014.

    Ajde da i njega vidimo kako radi nešto dobro,a ne samo skandale.

  • vlastpri 23.09.2014.

    ne razumin kakve veze imaju personalizirane cipele, s ovin njegovin lipin druženjen s dicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare