To je to što me zanima!

Harry krši pravila: Pozivnica koja je izazvala burne reakcije

Kada se Sarah Ferguson 1996. službeno razvela od Andrewa, izgubila je i titulu i status. Razvod je uslijedio nakon velikog skandala koji je potresao kraljevstvo
Vidi originalni članak

Nekadašnja vojvotkinja od Yorka, bivša supruga princa Andrewa (57) s kojim ima kćeri Eugenie (27) i Beatrice (29), pojavit će se na vjenčanju princa Harryja (33) i Meghan Markle (36) koje će biti u svibnju. 

POVRATAK U STILU Prvi nastup: Spajsice će pjevati na svadbi Harryja i Meghan?

Ova pozivnica izazvala je burne reakcije u palači, a njenom dolasku posebno su se protivili stariji muški članovi kraljevske obitelji kao što su kraljičin suprug, princ Phillip (96) te njezin sin, princ Charles (69).

- Harry je donio svoju odluku. Želi Sarah Ferguson na svom vjenčanju i tako će i biti. Bilo kakve špekulacije oko njenog nedolaska su tek puka nagađanja - rekao je izvor blizak palači.

Podsjetimo, kada se ova 58-godišnjakinja 1996. službeno razvela od Andrewa, izgubila je i titulu i status. Razvod je uslijedio nakon velikog skandala koji je potresao kraljevstvo. Naime, paparazzi su snimili njezin ludi provod na jugu Francuske u društvu jednog financijskog savjetnika.

PREMIJERA U PROLJEĆE Ovi glumci će utjeloviti Meghan i princa, a neki fanovi negoduju

Nakon toga dugo nije bila u kontaktu s kraljevskom obitelji te je pokrenula biznis s nekretninama u Americi, a zbog financijske krize 2010. je završila na rubu bankrota.

Kako je vrijeme prolazilo, Sarah je ponovno stupila u kontakt s bivšim suprugom, a i danas su u korektnim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 08.02.2018.

    Neka pozovu koga oni zele, a ne koga in se nametne da zovu...ja nisan imala tih problema, zvala samo one koje sam tila gledat taj dan, ostale nek zovu babe i dide sebi

  • danijela7_1 07.02.2018.

    I ja sam morala gledat neke ljude koje nisam htjela jer su tako roditelji odlucili... Nek se izborio za sebe, tako i treba. To je njihova svadba, ne babe i dede.

  • 07.02.2018.

    konzervativna kraljevska obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare