To je to što me zanima!

Harry opet uznemirio dvor: Tata je patio, a meni je napravio isto što i njemu njegovi roditelji...

Kada je riječ o roditeljstvu, ako sam doživio neki oblik boli ili patnje zbog boli koju su pretrpjeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus tako da ga ne bih dalje prenosio, rekao je princ
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) gostovao je u podcastu 'Armchair Expert', čiji je voditelj glumac Dax Shepard (46). Otkrio mu je dosad nepoznate detalje iz života pa je tako ispričao da je Meghan susrete dogovarao u supermarketu u Londonu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pretvarali smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke jedno drugome. Ljudi su me promatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili do mene da me pozdrave. Na glavi sam imao šiltericu, gledao u pod i pokušavao biti neprimjetan. Nevjerojatno je koliko žvakaćih guma ima na podu, totalni nered - rekao je.

Priznao je kako se godinama osjećao da se ne uklapa u kraljevsku obitelj i često se osjećao bespomoćno.

- To je posao, zar ne? Nabacite osmijeh i gurate dalje. Imao sam 20 i nešto godina kada sam razmišljao da ne želim taj posao, da ne želim biti ovdje. Ne želim raditi to. Pogledajte što je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati obitelj, ako znam da će se to opet dogoditi - rekao je Harry i dodao da je tada imao psihičku krizu jer nije prebolio smrt voljene majke.

Zbog Meghan je potražio pomoć psihoterapeuta jer su ga frustrirala konstantna medijska uplitanja u njegov život. Tada mu je bilo bolje i došao je do spoznaje da nešto mora promijeniti jer nema drugog izlaza. 

BEBA STIŽE NA LJETO Kako će se zvati kći Meghan i Harryja? Kladionice u Britaniji ponudile zanimljiv izbor imena

Spomenuo je i oca, princa Charlesa (72) i pojasnio da mu je bilo vrlo teško zbog odgojnih metoda svog djeda i bake, princa Philipa i kraljice Elizabete II. (95). Rekao je da se njegov otac ponašao prema njemu onako kako su se odnosili prema njemu njegovi roditelji pa je to nazvao 'genetskom boli'.

- Ne bismo trebali nikoga kriviti niti upirati prstom u nekoga, ali kada je riječ o roditeljstvu, ako sam doživio neki oblik boli ili patnje zbog boli koju su pretrpjeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus tako da ga ne bih dalje prenosio - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jeep 15.05.2021.

    Hahaha patio je jer nije imao za platit režije.Bslavac razmaženi.

  • nap 14.05.2021.

    oni su svi konzervativni  stalno nezadovoljstvo isvade uitoj kraljevskoj obitelji

  • ..lola. 14.05.2021.

    Da se nije oženio s onom Meghan, ne bi niti riječi rekao. Radi isto ono što i njezin otac radi...iznose prljav veš u javnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare