To je to što me zanima!

William se prema Kate ponašao kao da je sluškinja na uzici?

U knjizi su o Williamu i Kate govorili njihovi poznanici i prijatelji koji su se s njima družili dok su hodali. Međutim, nema puno onih koji o njihovoj vezi imaju dobro mišljenje
Vidi originalni članak

Prijatelji Kate Middleton (37) iz studentskih dana odahnuli su kada su 2007. godine ona i princ William (36) nakratko prekinuli vezu. Tvrde da se princ nije lijepo ponašao prema njoj, 'držao ju je na uzici' i uzimao zdravo za gotovo, au društvu ju je često zapostavljao.

Andrew Morton, autor knjige 'William i Catherine', tvrdi da je veza vojvode i vojvotkinje od Cambridgea bila daleko od idealne i da njihovim prijateljima nije jasno kako su uopće završili u braku, prenosi Mirror

POVRATAK PRIRODI Kate Middleton dizajnirala vrt, a svi su gledali u princa Louisa

U knjizi su o Williamu i Kate govorili njihovi poznanici i prijatelji koji su se s njima družili dok su hodali. Međutim, nema puno onih koji o njihovoj vezi imaju dobro mišljenje.

- Njihova je veza stalno bila na rubu. Uvijek problemi i svađe. William je Kate tretirao kao služavku, a ne kao djevojku - rekla je jedna prijateljica para.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 9

  • griskinja 30.05.2019.

    Ljudska zloba,pa zar i sinovi moraju ispaštat tu medijsku torturu,i bacati ovakve lažne vijesti,imaju lijepi život i prelijepu djecu,pustite ih da žive svoj život,koji nikako nije mogla imati njihova majka !

  • NivesG 27.05.2019.

    To i jeste, kao što je bila i Lady Di. Samo pitanje je do kada će ova izdrzati?

  • Iskrena mala 27.05.2019.

    a šta je njoj sa facom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare