To je to što me zanima!

Harry Styles ima najbolji album godine, fanovi Beyonce bijesni: 'Ma nemoguće, ovo je pljačka!'

Styles je zlatni gramofon za najbolji album godine dobio za svoj treći studijski album 'Harry's House'. Kada su prozvali njegov album pjevač je bio iznenađen i zario glavu u ruke prije nego je otišao po nagradu
Vidi originalni članak

Beyonce (41) je oborila rekord s najviše osvojenih Grammyja u povijesti, ali mnogi njeni obožavatelji nisu zadovoljni jer jer nagradu za najbolji album godine dobio britanski pjevač Harry Styles (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Styles je zlatni gramofon za najbolji album godine dobio za svoj treći studijski album 'Harry's House'. Kada su prozvali njegov album pjevač je bio iznenađen i zario glavu u ruke prije nego je otišao po nagradu, svoj treći Grammy. 

Čini se da su Beyonceini obožavatelji bili još više iznenađeni i mnogi su smatrali da nije pravedno te da je pjevačica više zaslužila priznanje za najbolji album godine. Unatoč oborenom rekordu, Beyonce još uvijek nema nagradu u toj kategoriji. 

- Beyoncé je opljačkana - napisao je na Twitteru jedan obožavatelj. 

- Ovo je neprihvatljivo kada je i Renaissance na istom popisu - nadovezao se drugi. 

- Zahtijevam ponovno prebrojavanje - komentirao je obožavatelj. 

Styles, koji je nedavno odsvirao posljednji od 15 rasprodanih koncerata u Los Angelesu, ipak je dobio i puno pohvala od svojih obožavatelja. 

'NOMIRIRANA ZA NOVO LICE?' Madonna šokirala izgledom na Grammyju , ljudi zgroženi: 'Kao da je stigao imitator, a ne ona'

- Čestitam Harry. ovo je tvoj najbolji album dosad i zasluženo! Ako je itko zaslužio nagradu za album godine to si ti H! Harry's House mi je pomogla na toliko razina - bio je jedan od mnogih komentara podrške za britanskog pjevača. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dobronamjerni 06.02.2023.

    beyonce!!! Kakva zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare