To je to što me zanima!

Harry Styles već mjesecima u tajnosti ljubi Caru Delevingne

Pjevač benda One Direction i manekenka snimljeni su na londonskom West Endu. Harryju se Cara Delevingne jako sviđa još otkako ju je upoznao prije tri godine
Vidi originalni članak

Glasine o vezi Harryja Stylesa (19) i Care Delevingne (21) kruže još od rujna 2012. godine. Pjevač benda One Direction i manekenka snimljeni su prošli tjedan na londonskom West Endu tijekom izvođenja mjuzikla 'The Book of Mormon'. Fotografija para, koji je navodno već mjesecima u romansi, osvanula je na Twitteru. Na njoj su pjevač i manekenka snimljeni s leđa, a Harry priča na mobitel. Prema pisanju časopisa Look, nakon što su se svjetla prigušila, par se cijelo vrijeme smijao i šaputao si na uho.

- Kemija između njih je sjajna. Otkako su se upoznali dogovorili su se da će stvari između njih ostati poprilično ležerne i privatne. Harryju se Cara jako sviđa još otkako ju je upoznao prije tri godine. Viđali bi se kada bi bili u istom gradu, no nikada si nisu dali šansu za pravu vezu - otkrio je izvor. 

Cara je u tajnosti odlazila u Los Angeles i družila se s njim i zajedničkim prijateljima kao što su Nick Grimshaw i Pixie Geldof.

Harry joj je 2012. godine pružio podršku sjedeći u prvom redu modne revije Burberry koju je nosila. No ubrzo je započeo vezu s Taylor Swift koja je bila kratkog vijeka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ana123music 13.09.2013.

    Omg ona je preruzna. One obrve strse ko 2 grma. neznam sta vidi u njoj. ruzna je ko konj

  • Bovary 12.09.2013.

    Mala izgleda zaista želi postati poznata pjevačica :)

  • MamaŽana2 12.09.2013.

    ta je očito kao i vrijeme prvo rekla kako se odriče muškaraca,a sad je s ovim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare