To je to što me zanima!

Harryju se život okrenuo: Fale mu prijatelji, a nema ni posao...

Izvor blizak princu tvdri kako je Harry tijekom izolacije za vrijeme pandemije korona virusa konstantno bio u kontaktu sa svojim prijateljima. Osim njih, jako mu nedostaje i služenje u vojsci
Vidi originalni članak

Nije prošlo puno vremena otkako su se princ Harry (35) i Meghan Markle (38) odselili najprije u Kanadu, a potom u Los Angeles. Odrekli su se kraljevskih dužnosti i odlučili se osamostaliti. No, Daily Mail piše kako je Harry sada rekao da mu nedostaje neka struktura u životu. 

Kraljevski izvor rekao je kako Harryju jako nedostaju prijatelji i kolege. Također, osim što u Los Angelesu nema prijatelja, Harry nema niti posla, zbog čega se osjeća još gore. S druge strane, njegova supruga Meghan tamo ima prijatelje, a ponovno bi se mogla i vratiti glumi. 

Za vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa, tvrdi izvor, Harry je bio izuzetno zauzet. Imao je puno poziva, a naročito je puno pričao sa svojim prijateljima. 

- Trenutno se tako osjeća, ali neće uvijek biti tako. On to zna - rekao je izvor blizak princu. 

ZAHVALIO I NA PODRŠCI Harry se obratio videom: 'Naš život se drastično promijenio'

O Harryju se počelo govoriti nakon što je rekao kako bi se osjećao zaštićenijim od svih ovih nemira kroz koje sada prolazi posljednjih nekoliko mjeseci, ukoliko bi i dalje obavljao svoje dužnosti i bio u vojsci. 

Princ je svojim prijateljima priznao kako ne može vjerovati da mu se život okrenuo naglavačke. Rekao je kako mu nedostaje vojska i njegove vojne dužnosti. Tvrdi kako još uvijek ne može vjerovati da se sve ovo događa.

Podsjetimo, Harry se odrekao uloge u vojsci, što uključuje položaj generala Kraljevskih marinaca. I dok zajedno s Meghan radi na novoj neprofitnoj organizaciji Archewell, Harry će i dalje nadgledati Međunarodne vojne paraolimpijske igre (Invictus Games). Trebale su se otvoriti prošlog tjedna, no i to je odgođeno zbog pandemije korona virusa. Harry je rekao kako će uskoro biti dostupni novi datumi održavanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MalaMama 14.05.2020.

    Taj brak je odlaskom s dvora osuđen na propast, kao i bilo koji drugi tih glumaca. Megan je znala za koga se udaje, mislim da je on jako pogriješio 🤔 Ljubav je slijepa.....

  • 14.05.2020.

    Kad se pustis zeni i budes papucar gotovo ti je

  • Fajlpz 14.05.2020.

    Neka je njoj dobro.E moj jado dobro te sredila.A zar te nije sramota kukat .Šta je s onima koji su stvarno ostali bez posla i nemaju milione poklonjenih novaca i nisu takozvani prinčevi.Ne kukaj nego kad se otvore restorani peri suđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare