Obavijesti

Show

Komentari 13

Harryju se život okrenuo: Fale mu prijatelji, a nema ni posao...

Harryju se život okrenuo: Fale mu prijatelji, a nema ni posao...
8

Izvor blizak princu tvdri kako je Harry tijekom izolacije za vrijeme pandemije korona virusa konstantno bio u kontaktu sa svojim prijateljima. Osim njih, jako mu nedostaje i služenje u vojsci

VIDEO

Nije prošlo puno vremena otkako su se princ Harry (35) i Meghan Markle (38) odselili najprije u Kanadu, a potom u Los Angeles. Odrekli su se kraljevskih dužnosti i odlučili se osamostaliti. No, Daily Mail piše kako je Harry sada rekao da mu nedostaje neka struktura u životu. 

Kraljevski izvor rekao je kako Harryju jako nedostaju prijatelji i kolege. Također, osim što u Los Angelesu nema prijatelja, Harry nema niti posla, zbog čega se osjeća još gore. S druge strane, njegova supruga Meghan tamo ima prijatelje, a ponovno bi se mogla i vratiti glumi. 

The Hunger Games Catching Fire Premiere - London

Za vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa, tvrdi izvor, Harry je bio izuzetno zauzet. Imao je puno poziva, a naročito je puno pričao sa svojim prijateljima. 

- Trenutno se tako osjeća, ali neće uvijek biti tako. On to zna - rekao je izvor blizak princu. 

Harry se obratio videom: 'Naš život se drastično promijenio'
Harry se obratio videom: 'Naš život se drastično promijenio'

O Harryju se počelo govoriti nakon što je rekao kako bi se osjećao zaštićenijim od svih ovih nemira kroz koje sada prolazi posljednjih nekoliko mjeseci, ukoliko bi i dalje obavljao svoje dužnosti i bio u vojsci. 

*PREMIUM EXCLUSIVE STRICTLY NO WEB UNTIL 1300 EDT 19TH APR* Prince Harry and Meghan Markle are seen in LA wearing masks as they deliver meals to residents in need during the COVID-19 pandemic.

Princ je svojim prijateljima priznao kako ne može vjerovati da mu se život okrenuo naglavačke. Rekao je kako mu nedostaje vojska i njegove vojne dužnosti. Tvrdi kako još uvijek ne može vjerovati da se sve ovo događa.

Podsjetimo, Harry se odrekao uloge u vojsci, što uključuje položaj generala Kraljevskih marinaca. I dok zajedno s Meghan radi na novoj neprofitnoj organizaciji Archewell, Harry će i dalje nadgledati Međunarodne vojne paraolimpijske igre (Invictus Games). Trebale su se otvoriti prošlog tjedna, no i to je odgođeno zbog pandemije korona virusa. Harry je rekao kako će uskoro biti dostupni novi datumi održavanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu