To je to što me zanima!

Harvey Weinstein bit će optužen za napad na ženu u Londonu

Sud ga tereti za silovanje i spolnu penetraciju uz uporabu sile nad pet žena od 2004. do 2013. godine. Inače, Weinsteina je za razne oblike napastovanja prijavilo čak 80 žena
Vidi originalni članak

Bivši holivudski producent Harvey Weinstein (70) bit će optužen za dvije točke optužnice za napad na ženu u Londonu u ljeto 1996. godine, piše BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Državno tužiteljstvo (CPS) ovlastilo je Metropolitansku policiju da optuži Weinsteina nakon pregleda dokaza koje je prikupila policija.

Metropolitanska policija saopćila je kako su se dva kaznena djela dogodila između 31. srpnja i 31. kolovoza 1996. godine. Navodna žrtva je žena koja je sada u 50-im godinama, rekli su u policiji.

- Tužiteljstvo podsjeća sve zainteresirane da je kazneni postupak protiv optuženika aktivan i da on ima pravo na pošteno suđenje - rekla je Rosemary Ainslie, voditeljica posebnog odjela za kriminal CPS-a.

'BILE SMO GOLE PRED NJIM' Salma Hayek o Weinsteinovom maltretiranju: 'Vikao je da me nije unajmio da budem ružna!'

CPS je rekao da je 'iznimno važno' da ne bi trebalo biti izvještavanja, komentiranja ili dijeljenja informacija na internetu što bi na bilo koji način moglo štetiti slučaju.

Podsjećamo, Harveya Weinsteina sud tereti za silovanje i spolnu penetraciju uz uporabu sile nad pet žena od 2004. do 2013. godine. Inače, Weinsteina je za razne oblike napastovanja prijavilo čak 80 žena.

Weinstein je zaslužan za filmove 'Pulp Fiction' (1994), 'Zaljubljeni Shakespeare' (1998), tri filma 'Gospodar prstenova' i 'Kraljev govor' (2010).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Goranović 09.06.2022.

    Jel i Markicka i Žalac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare