To je to što me zanima!

Hasanefendić: Živcira me što najbolji par ispadne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Husu se ne sviđa što u finale 'Zvijezda pjevaju' ne idu Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac. Glumac će u finalu navijati za Tamaru Loos i Marka Tolju
Vidi originalni članak

Nemam riječi na ovo, rekao je Duško Ćurlić doznavši da Boris Mirković (44) i Ivana Husar (32) neće u finale. Par je pjevao “Drive My Car” i “Sexy Cool” te, kao i obično u ovoj sezoni showa “Zvijezde pjevaju”, od profesionalaca u žiriju dobio najveće ocjene.
- Mislimo da su bili najbolji, a publika je presudila. Već mi ide na živce što najkvalitetniji natjecatelji ispadaju iz emisije - rekao je Hasanefendić. Borisu je već predložio da se počne profesionalno baviti glazbom.
- Ima glas i vlada scenom, dakle sve su predispozicije tu - ističe Hus. Boris je nakon emisije kazao kako mu nije krivo što su ispali te da s Ivanom sprema iznenađenje za gledatelje showa. Navija da pobijede Tamara Loos (23) i Marko Tolja (25), koji su u polufinalu od žirija dobili najlošije ocjene.
- Tamara me već prije ‘kupila’ onom izvedbom ‘Baby It’s Cold Outside’, zaista ne znam kako bih to otpjevao. Njih dvoje se cijelo vrijeme jako dobro zabavljaju, a pritom im i pjevanje odlično ide - kazao je Mirković. Tamara i Marko, koji su raspjevali i mnoge ispred malih ekrana provjerenim hitom “Bilo mi je prvi put”, prošlog su se tjedna najmanje družili. Tolja je bio u Londonu kao gost Oliverova koncerta u Royal Albert Hallu i zbog kaosa u zračnom prometu putovao po 27 sati autobusom u svakom smjeru. Vratio se u petak.
- Vježbali smo samo jedan dan. Tamara je radila sama i pokazala da može - pohvalio je Marko učenicu i dodao da mu je jako žao što su ispali Ivana i Boris, kojeg smatra najboljim pjevačem od amatera u showu.

MARKO: MI SMO SAMO PRIJATELJI
Najmlađi i najveseliji par u HTV-ovu showu mnogi bi rado vidjeli zajedno i u privatnom životu. Izgledaju skladno i gledaju se sa sjajem u očima, ali Marko ističe da su ipak samo prijatelji.
- Nema ništa između nas. Tamara godinama ima dečka. Nas dvoje odmah smo se ‘ubrali’ na nekoj mentalnoj razini i jako se dobro razumijemo, ali to je to - kaže Tolja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SunTzu 25.04.2010.

    Taj HUS je zestoko djubrivo

  • odb 25.04.2010.

    ...e moj huše... zbog toga treba odmah nakon prve emisije proglasiti tvoga favorita pobjednikom i kraj priče

  • shorty 25.04.2010.

    kao i u show-u HTZ uvijek ispadnu oni šta nešto vrijede,ali kad se publici da glasati onda oni PRAVI nikad ne budu pobjednici.Ni u jednom show-u!! ali tu je samo lova bitna...zovite samo zovite i dajte nam pare,a to šta je netko talent to nije bitno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare