To je to što me zanima!

Hauser objavio fotke iz SAD-a, družio se s Kim Kardashian, Elonom Muskom, DiCaprijem

Kim i Stjepan pozirali su nasmiješeno u jednostavnim, ali lijepim modnim kombinacijama. Hauser se za ovu prigodu odlučio za traperice i košulju s uzorkom, a Kim za dugu tamnoplavu haljinu
Vidi originalni članak

Violončelist Stjepan Hauser (35) već neko vrijeme boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada je na društvenim mrežama otkrio da se tamo družio sa svjetski poznatim zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, objavio je na Instagram Storyju fotografije s reality zvijezdom Kim Kardashian (41) i milijarderom te vlasnikom Tesle, Elonom Muskom (50).

Kim i Stjepan pozirali su nasmiješeno u jednostavnim, ali lijepim modnim kombinacijama. Hauser se za ovu prigodu odlučio za traperice i košulju s uzorkom, a Kim za dugu tamnoplavu haljinu. Na drugoj fotografiji u nizu pozirao je s milijarderom Muskom.

Milijarder se odlučio za crno klasično odijelo, a violončelist za sive traperice i plavu košulju. Hauser se ranije našao i u društvu Leonarda DiCaprija (47), Justina Timberlakea (41) te Matthewa McConaugheyja (52), a povod druženja nije otkrio.

Inače, 2Cellos će 19. rujna u Areni Zagreb odraditi svoj posljednji koncert velike svjetske turneje. Njime će završiti i svoj glazbeni put te će se oprostiti od publike. Hauser i Luka Štulić (34) objavili su u posljednjih deset godina šest studijskih albuma, skupili su više od milijardu streamova te prodali skoro milijun ulaznica. O njihovom raspadu progovorio je Stjepan.

POGLEDAJTE VIDEO: JELENA ROZGA OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA

VELIKA TURNEJA ZA KRAJ 2Cellos najavili oproštaj! Svirat će u SAD-u, Australiji, Sloveniji i Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj?

- Luka i ja se jako razlikujemo po karakteru, on vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, a ja sam potpuna suprotnost. Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva. Obojica smo zaključili kako je bolje da svatko nastavi svojim putem i tempom - izjavio je ranije Hauser.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • eho_ 07.05.2022.

    Savršen umjetnik, uźiva u onom što radi i to se vid i svakako čuje..😄. Ma bravo 😃🤷🏼‍♀️🥰

  • Cherylin 07.05.2022.

    E pa nemre se svatko fotkat s Kim ili Elonom..on je isto uostalom umjetnik pa i njima treba biti čast

  • japanokinezjapano 07.05.2022.

    Ako je ovo osmjeh sa tim krivim ustima, dragi moj Haustor, mijenjaj to u pravocrtno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare