Show

Komentari 13

2Cellos najavili oproštaj! Svirat će u SAD-u, Australiji, Sloveniji i Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj?

2Cellos najavili oproštaj! Svirat će u SAD-u, Australiji, Sloveniji i Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj?

Ekipa, ovo je zadnji put da me možete vidjeti kao dio 2Cellosa. Skakat ću, bacati se po pozornici, letjeti... Ma sve što želite, najavio je Hauser turneju

Stjepan Hauser (35) i Luka Šulić (34) od 26. ožujka 2022. do 4.12. 2022. posljednji će put pjevati kao 2Cellosi. Nastupat će po Americi, Mađarskoj, Austriji, Poljskoj, Srbiji, Češkoj, Italiji, Nizozemskoj, Francuskoj, Australiji, Novom Zelandu...

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ekipa, ovo je zadnji put da me možete vidjeti kao dio 2Cellosa. Skakat ću, bacati se po pozornici, letjeti... ma sve što želite - najavio je Hauser turneju. 

rotary_zf

Pod izdavačkom kućom Sony Masterworks su od 2011., a u svibnju te godine objavili su svoj prvi album. U rujnu ove godine objavili su dugoiščekivani, šesti studijski album 'Dedicated' i spot za pjesmu 'Sweet Child O' Mine', obradu hita Guns 'N' Roses. Spot je kao i neki prethodni snimljen u bivšem vojnom hangaru u Puli. 

Albumom 'Dedicated' slave desetu obljetnicu karijere, a naziv albuma je prikladan jer govori o tome koliko su posvećeni bendu, violončelu i obožavateljima, kao i stilu sviranja.

- Ne mogu vjerovati da im je došao kraj - pišu razočarani obožavatelji. 

Fanovi su primijetili da nema Hrvatske na popisu pa se nadaju da će dečki ubaciti i Lijepu Našu u 'oproštajni program'. 

Najčitaniji članci