To je to što me zanima!

Hayden je dobila 18 kilograma: Što se događa s tom težinom?

Hayden Panettiere, koja s Vladimirom Kličkom očekuje prvo dijete, požalila se na kilograme koje je nakupila tijekom trudnoće. Trudna je osam mjeseci, a čeka kćer
Vidi originalni članak

Glumica, koja očekuje svoje prvo dijete, u intervjuu za časopis Hello priznala je da je mislila kako tijekom trudnoće neće dobiti puno kilograma. Hayden Panettiere (25) požalila se kako se ipak udebljala više nego što je očekivala. 

- Visoka sam 157 centimetara. Kad sam zatrudnjela imala sam 48 kilograma. Pogodite koliko sad imam? Čak 66. Što se događa sa svom ovom težinom - zapitala se Hayden koja je bivša gimnastičarka. Smatra da i to može biti povezano s njezinim nakupljanjem kilograma. 

- I sad sam poprilično mišićava, pa ako trčkarate okolo noseći 18 kilograma viška, dodatno ojačavate mišiće - zaključila je glumica koja je u vezi s ukrajinskim boksačem Vladimirom Kličkom (38). Kako kaže, vjenčanje još nemaju u planu. Glumica je trudna već osam mjeseci i očekuje djevojčicu. Priznala je da je presretna što će ubrzo postati majka. Za partnera Vladimira ima samo riječi hvale. 

- On je tako miran i strpljiv. Prilagodi se svakoj situaciji. Nikad ga nisam čula da je podigao glas - rekla je Hayden. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • inace moj dobar prijatelj 04.11.2014.

    morebit da si trudna!

  • VlatkaHunjet_1 04.11.2014.

    Ženo trudna si, šta si očekivala...da se nece ni primjetiti stomak.....

  • kung fu panda 04.11.2014.

    ko bi reko čuda da se dese....

Komentiraj...
Vidi sve komentare