To je to što me zanima!

Hayden prekinula s Kličkom: Fotografi je uhvatili s drugim

Tabloidi su se 'dokopali' fotografija na kojima se Hayden drži za ruku s nepoznatim muškarcem nakon što su zajedno večerali. Djelovala je rastreseno
Vidi originalni članak

Glumica Hayden Panettiere (28) i boksač Vladimir Kličko (42) su prekinuli dugogodišnju vezu. Nakon što je glumica viđena s drugim, Hayden i Kličko su raskinuli zaruke. Bivši zaručnici su se upoznali 2009. godine, zaručili u listopadu 2013., a zajedno imaju i trogodišnju kćer Kayu.

Da je par raskinuo zaruke, mediji su saznali od glumičine majke, Lesley Vogel. Za Radar Online je otkrila kako je njena kći prekinula s Kličkom te kako joj se u životu trenutno događa puno promjena.

- To sve ide na pozitivno. Potrebno je neko vrijeme da sve dođe na svoje - izjavila je Lesley.

ŠUŠKA SE Hayden ne nosi prsten: Svadba s V. Kličkom više nije u planu?

Tabloidi su se 'dokopali' fotografija na kojima se Hayden drži za ruku s nepoznatim muškarcem nakon što su zajedno večerali. Djelovala je rastreseno, a kad je vidjela paparazze pred njima je skinula čarape i prošetala bosa.

Razlozi njihovog prekida još nisu poznati, kao ni tko je muškarac kojeg su snimili s Hayden.

Hayden je najpoznatija po ulozi navijačice Claire Bennet u popularnoj NBC-ovoj seriji Heroji. Glumica i 14 godina stariji i gotovo pola metra viši ukrajinski boksač su se i prije svađali i prekidali.

Glumici je posebno teško razdoblje bilo poslije rođenja kćeri. - Prije trudnoće imala sam 49 kilograma, a 69 kad sam trebala roditi. I ja sam patila od postporođajne depresije. Žene niste same ni lude - poručila je tada Hayden i izrazila želju za još djece.

- Uvijek sam govorila četvero, ali vidjet ćemo što će biti - rekla je bivša zaručnica Vladimira Klička.

VIDI OVO! 10 razloga zbog kojih žene ne žele progutati spermu. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • robert99 05.08.2018.

    On ima 19cm i 110 kila. A ona 165 i 55 kila. Nisu bili par nikakav. A on je i nju varo kad god stigao.

  • x00x 05.08.2018.

    E taj ima m.da bikova

  • chandler 04.08.2018.

    ufffff kako je zgodannnnnn

Komentiraj...
Vidi sve komentare