To je to što me zanima!

Hayek opet u Hrvatskoj: Snima film s Owenom Wilsonom...

U filmu, Wilson igra Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život mijenja kad upozna siromašnu Isabel koja živi na ulici i vjeruje kako svije tu kojem živimo nije stvaran
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko mjeseci provedenih u Hrvatskoj povodom snimanja filma  'The Hitman's Wife Bodyguard', glumica Salma Hayek (52) nekoliko je puta priznala na društvenim mrežama koliko joj se sviđa Lijepa naša. Dokaz tome su i brojne fotografije koje je podijelila na svojem Instagram profilu, a koje pokazuju kako je holivudska glumica između snimanja setova doista uživala u našim prirodnim ljepotama i domaćoj hrani. 

- Ovo je bio moj zadnji tjedan snimanja filma 'Hitman's Bodyguard'. Hvala svima na odličnoj avanturi - oprostila se tad glumica putem društvenih mreža, no čini se ne zadugo. Redatelj Mike Cahill (39) režirat će znanstveno fantastični film 'Bliss', a uz glumca Owena Wilsona (50) na velikim ekranima vidjet ćemo i Salmu Hayek.

Američki mediji pišu kako će se film, osim u Los Angelesu, snimati i u Hrvatskoj. U filmu, Wilson igra Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život mijenja kad upozna siromašnu Isabel koja živi na ulici i vjeruje kako svije tu kojem živimo nije stvaran. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Film bi u kina trebao doći 2020. godine. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 23.06.2019.

    odlična je

  • charles_bronson 23.06.2019.

    Zgodna si ali ne kao naše cure.

  • 357 23.06.2019.

    Jel opet hrvatska glumi grcku ili jug italije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare