To je to što me zanima!

Heather Mills našla novog dečka, mišićavog Jamieja

Heather Mills (41) je nakon mučne brakorazvodne parnice koja je okončana u ožujku od Paula McCartneya (65) "iskamčila" 229 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Heather Mills nije dugo trebalo da pronađe novog muškarca u svom životu. Na ljetovanju na Tenerifima Heather je "pala" na šarm Jamie Walkera (36) koji je radio u hotelu u kojem je odsjela. Par se upoznao tako što je Heather često svoju kćer Beatrice (4) ostavljala u hotelskoj igraonici, a Jamie je bio taj koji je posebnu pažnju posvetio upravo toj djevojčici. Svjedoci tvrde da se Jamie jako sprijateljio s djevojčicom, a preko nje i s njenom majkom. On sam nije želio davati nikakve izjave o Heather.
- Neću ništa komentirati ali pretpostavljam da već ionako sve znate - kratko je rekao Jamie. Osim što su proveli vrijeme na Tenerifima, Jamie je već posjetio Heather i u njenoj kući u Brightonu. Prijatelji Millsove tvrde kako je ona totalno zaljubljena u mišićavog Jamieja, a najviše je veseli što jako voli i malenu Beatrice. Isto tako Heather je Jameiju sve ispričala o bavljenju prostitucijom u mladosti što je on prihvatio kao dio njene prošlosti. Otac djevojčice Paul McCartney (65) još uvijek se nije oglasio na to da mu drugi muškarac odgaja kćer. On i Heather Mills već dugo komuniciraju jedino preko odvjetnika, pogotovo nakon okončanja mučne brakorazvodne parnice. Heather je razvodom postala bogatija za 229 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare