To je to što me zanima!

Heather Mills: Nisam znala da su Hrvati baš tako sramežljivi

Bivša supruga Paula McCartneya na Trgu bana Jelačića govorila je o prednostima prehrane bez mesa, mlijeka i jaja. Radila je tjesteninu s vegetarijanskim mesom
Vidi originalni članak

Heather Mills (43) na Festivalu zdravog življenja u Zagrebu promovirala je vegansku prehranu i svoju marku hrane. Bivša supruga Paula McCartneyja (69) na Trgu bana Jelačića govorila je o prednostima prehrane bez mesa, mlijeka i jaja, a zatim kuhala u trgovačkom centru u Vukovarskoj ulici. Trebalo joj je pola sata da napravi tjesteninu s vegetarijanskim mljevenim mesom. Zdjelice je nudila prolaznicima, no nije bilo puno zainteresiranih.

- Nisam znala da su Hrvati tako sramežljivi - rekla je Heather. Nekoliko prolaznika koji su kušali tjesteninu rekli su da je ukusna. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • testera_1 15.10.2011.

    to je ona sto je ucjenom izvukla milione od Paula, sad ona dosla nama prodavati istinu o hrani : bolje nek ode na pristojne cevape u BIH.

  • trrtrrt 15.10.2011.

    da ne jedemo meso sve te zivotinje bi odavno izumrle,pa tko bi normalan hranio neku kravetinu ili prasca bez veze sta samo za lijepo vidjet? Ali to ovim vege fantomima nije jasno.

  • PapaŠtrumpf 14.10.2011.

    Najvažnije da naša Vlada zna kako su hrvati sramežljivi ja bih dodao i glupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare