To je to što me zanima!

Heather prodaje zaleđenu spermu Paula McCartneya

Mills je glatko odbila ponudu da reklamira seks trgovine, a u isto vrijeme, preko eBaya, navodno prodaje zaleđenu spermu bivšeg supruga
Vidi originalni članak

Heather Mills (40) dobila je ponudu da za 930.000 kuna postane zaštitno lice britanskog lanca seks-shopova. Bivša supruga Paul McCartneya (65) odbila je reklamirati “Private Shops”.
- Heather je lijepa, pametna, karizmatična i dobra majka. Uklapa se u našu politiku i da je prihvatila suradnju, vjerujem da bi to bio pun pogodak. Uz to ima i pornokarijeru - govori glasnogovornik lanca. Heather Mills su iz “Private Shopsa” nudili da nosi i reklamira seks-igračke i fetiš rublje. Bivša manekenka navodno prodaje zaleđenu Paulovu spermu na eBay-u.
- Kada god smo vodili ljubav inzistirala sam na tome da nosi kondom. Rekla sam mu da me to napaljuje. Sada imam oko 500 zaleđenih iskorištenih kondoma s njegovom spermom. Biti ću jako bogata, a za njega se nadam da će biti otac još stotinama djece - Heatherinu izjavu prenijela je internet stranica The Spoof.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hanna321 03.05.2008.

    isuse luđakinje...kome bi to palo na pamet uopce...

  • dimitri_lukin 03.05.2008.

    Hehehe, prodala mu je spiku da ju kondomi napaljuju... hahaha, pa tko to moze popusiti!

  • goetia 03.05.2008.

    hahahaha, žena je legendarna! kako je dobro osmislila osvetu! prvo je uzela praktički pola bogatstva te šovinističke svinje, a sad će isti dobiti i bezbroj djece diljem svijeta... sjeb*** ga je skroz. svaka joj čast što je uopće proživjela toliko dugo s njim u braku! treba joj dići spomenik

Komentiraj...
Vidi sve komentare