To je to što me zanima!

Heidi i Seal pričali su s djecom o rastavi: Nismo išli u detalje...

Nakon što je objavljeno da se rastaju, pjevač i bivša manekenka morali su djeci objasniti da više neće svi zajedno živjeti kao jedna obitelj i da stvari više neće biti iste
Vidi originalni članak

Razgovaramo s njima. Pokušavamo im na najbolji mogući način objasniti što se događa. Govorimo im da će stvari biti drugačije, ali, znate, ne idemo previše u detalje, otkrio je Seal (48) u intervjuu za Access Hollywood.

Pjevač i Heidi Klum (38) žele da njihovo četvero djece Leni (7), Henry (6), Johan (5) i Lou (2) kroz cijeli ovaj period prođu sa što manje stresa i trauma koje će ponijeti u daljnji život. Iako im je prekid teško pao, Seal inzistira na tome da će puno stvari ostati kakve su bile i prije:

- Najbitnija stvar koju moramo postići je da oni osjećaju kako su voljeni. Moraju razumjeti da im se roditelji unatoč rastavi i dalje vole i da cijela ova situacija nema nikakve veze s njima.

Seal, koji još vjeruje u pomirbu s bivšom manekenkom, kaže da djeca ne trebaju brinuti koliko će vremena provoditi sa svojim roditeljima.

- Činjenica je da će se sada možda i povećati količina kvalitetnog vremena koje provodimo s djecom - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mila 19 28.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • panika135 28.01.2012.

    troje zajednicke djece, da nije malo pozurila u odluci

  • PapaŠtrumpf 28.01.2012.

    Mislim ono....ova Heidi zabrije samnom jednu noć i odmah se rastaje od muža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare