To je to što me zanima!

Heidi i tjelohranitelj više se ne skrivaju: Vikend proveli skupa

Iako vezu još nisu službeno potvrdili, manekenka i Martin Kristen sve više vremena provode zajedno, a od paparazza se više ne skrivaju. Martin pazi i na njezinu djecu
Vidi originalni članak

Majku četvero djece fotografi su tijekom vikenda snimili u Los Angelesu. Vrijeme je provodila s djecom i tjelohraniteljem Martinom Kristenom, a s njima su bila i njezina djeca. Njih dvoje su djelovali opušteno dok su pazili na mališane koji su se igrali u parku. Martin se prema djeci ponaša kao da su njegova. Svi zajedno zaputili su se i u kupovinu bundeva. 

Nedavno su zajedno uhvaćeni i na odmoru, a čini se da Heidi Klum (39) svoju novu ljubav ne misli skrivati iako vezu u javnosti još nisu potvrdili. 

Bivša manekenka u jednom TV intervjuu nedavno je priznala da njih dvoje zajedno izlaze, te je negirala da je s Martinom varala Seala (49) kojemu se nije svidjelo kad je čuo tko je novi Heidin izabranik. 

- Volio bih da Heidi za seks nađe nekog drugog, a ne čovjeka koji joj je na platnoj listi. To pokazuje da uopće nema stila, a ja volim misliti da sam bio u braku s otmjenom ženom - izjavio je Seal tada, ali je ubrzo i odbacio ove svoje tvrdnje. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Enia 08.10.2012.

    ona je i dalje predivna i drago mi je da je opet sretna!

  • MyaMikic 08.10.2012.

    bravo heidi uzivaj kad nisi uzivala sa debilom sealom-tip je totalni ludak-ona je super zena,i majka! poznajem ju iz njemacke! ovaj tip joj je punoo bolji i dobar covjek!

  • no angel 08.10.2012.

    Žena živi svoj život i ima pravo. Nebitno je što drugi misle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare