To je to što me zanima!

Heidi Klum: 'Briga o tome što drugi govore donosi samo bore'

Njemica je bila u braku s pjevačem Sealom i imaju kćer Lou te sinove Henryja i Johana. S bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom dobila je kćer Helene
Vidi originalni članak

Njemački supermodel i dizajnerica Heidi Klum (45) je nekoliko mjeseci u vezi s Tomom Kaulitzom (28), bivšim gitaristom benda Tokio Hotel. Par uživa u ljubavi i godine im ne predstavljaju problem, a Heidi je sada u intervjuu za InStyle otkrila da o starenju ne razmišlja.

HEIDI KLUM Manje je više: 'Volim biti gola, a uvijek se sunčam u toplesu'

- U posljednje vrijeme drugi ljudi me češće podsjećaju na moje godine, nego što o tome ja razmišljam.  Moj dečko je zaista mnogo mlađi od mene i mnogi zbog toga uspjeh naše veze dovode u pitanje. Takve situacije su zaista jedini trenuci kada se na mom licu vide godine - rekla je atraktivna Njemica te naglasila da ju tuđa mišljenja ne zanimaju.

- Briga o tome što će drugi reći može nam donijeti samo nove bore - zaključila je.

Podsjetimo, mlađe generacije Toma pamte kao gitarista nekad popularnog njemačkog benda Tokio Hotel. Prije dvije godine razveo se od bivše supruge.

MLAĐE JE SLAĐE 'Bez šminke': Heidi proslavila 45. rođendan s gitaristom (28)

Klum je bila u braku s pjevačem Sealom (55) i imaju kćer Lou (8) te sinove Henryja (12) i Johana (11). S bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom(  67) dobila je kćer Helene (13).

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Judita👥 28.07.2018.

    O,how strange...malo kom.inače stvarno o godinama se ne misli, to je u pravu dok te netko ne podsjeti haha

  • 28.07.2018.

    koja dubokoumna izjava

Komentiraj...
Vidi sve komentare