To je to što me zanima!

Heidi Klum i suprug Tom Kaulitz strastveno su se ljubili i grlili na romantičnom izletu u Francuskoj

Par je u braku od 2019., a nedavno su ih paparazzi 'uhvatili' dok su se ljubili i grlili ploveći na jahti uz obalu Cannesa
Vidi originalni članak

Manekenka Heidi Klum (49) i njezin suprug, gitarist Tom Kaulitz (33) uživali su na romantičnom izletu u Francuskoj strastveno ljubeći se i dodirivajući na jahti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzi su nedavno uhvatili par koji je uživao na suncu, dok su se ljubili i grlili ploveći na jahti uz obalu Cannesa. 

Heidi se sunčala u bijelom bikiniju s crnom kapom na glavi i sunčanim naočalama, a Tom je imao narančastu kapu na glavi, sunčane naočale i obukao je crne kupaće hlače.

ONA JE BOMBA Heidi Klum skinula žutu haljinu i fotkala se u tangama i toplesu

Podsjetimo, Heidi se prije nekoliko dana na 76. Filmskom festivalu u Cannesu pojavila u neobičnoj, žutoj haljini s obrnutim dekolteom. 

Riječ je o haljini libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, a ono što su svi zapazili bile su manekenkine grudi, koje su bile jedva pokrivene žutom tkaninom. Osim grudi, pokazala je i isklesane noge dubokim prorezom na haljini. 

Tom i Heidi su se vjenčali u tajnosti u veljači 2019. godine, nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci kasnije su u Italiji proslavili zajedno s prijateljima i obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: LANA JURČEVIĆ NE ŽELI PRIČATI O GODINAMA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare