To je to što me zanima!

Heidi Klum rodila je četiri puta, no i dalje je savršeno 'istesana'

Manekenka i njen suprug Seal proslavili su šestu godišnjicu braka i obnovili bračne zavjete na imanju Donalda Trumpa. Goste na proslavi razveselili su maskembalom
Vidi originalni članak

Seal (48) i Heidi Klum (37) vikend su proveli na Floridi na imanju Donalda Trumpa (64). Tamo su na šestu godišnjicu braka obnovili bračne zavjete. S njima su bila djeca Leni (7), Henry (5), Johan (4) i 19-mjesečni Lou. 

Par se vjenčao 10. svibnja 2005. na Sealovom imanju u Meksiku. Otad svake godine obnavljaju zavjete. Ove godine uzvanike na proslavi razveselili su maskembalom.

Majčin dan proslavili su na plaži gdje je Heidi pokazala da čak i nakon četiri porođaja izgleda savršeno. Svaki mišić na njenom tijelu zategnut je baš koliko treba. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • pernica 11.05.2011.

    lako joj je biti vitka i mršava kad se ne misli ni sa čim, osim da lijepo izgleda!!!!! cijeli tim stručnjaka ona plaća: osobne trenere sa kojima vježba,kuhare koji joj kuhaju samo "zdravu" hranu, nutricionisti koji joj sastavljaju jelovnik, estetski kirurzi koji joj "poprave" ono šta joj smeta.....itd. LAKO JE NJOJ!!!!! pohvalno je jedino to šta je imala želju i rodila toliko djece,kad već ima novaca na bacanje!!!!! neke njoj slične žene plate ženu da im rodi, da ne bi pokvarile liniju: nicole kidman, ili ti ga sarah jesika parker...sve su platile surogat majku za drugo dijete!!!! SRAMOTNO!!!!!!

  • lee01 11.05.2011.

    ma to heidi koristi trovremenski taft pa zato tak dobro zgleda,ha,ha..Ni sirana joj nije do koljena,sva je prozirna

  • laura85 11.05.2011.

    ha ha pa šta sad?????zgodna iiiii????ajmo narode navali na zgodnu heidi...njezin styling to može podnijeti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare