To je to što me zanima!

Hideout: Svjetski poznati DJ-i i tisuće Britanaca stižu na Zrće

Danas na Zrću počinje drugi ovogodišnji Papayin Festival Hideout. U tri dana nastupit će svjetski poznati DJ-i kao što su Sven Vath, Eric Prydz i Anny Mac
Vidi originalni članak

Ovaj vikend na Zrću počinje drugi ovogodišnji Papayin Festival Hideout na koji će doći tisuće britanskih gostiju te 30-ak svjetskih medija.

Na Hideout Festivalu u tri dana nastupit će svjetski poznati DJ-i kao što su Sven Vath, DJ-a Marc Carol 2 Many DJ's Live, Eric Prydz, Pendulum, People get real, Anny Mac, Simian Mobile (Dicso Dj), Aeroplane, Eskimo twins, Crookers i brojni drugi.

U subotu 8. srpnja u klubu Papaya nastupa svjetski br. 1 DJ i producent Armin Van Buuren, a samo dan iza na plaži Zrće, u subotu 09. srpnja po uzoru na legendarne nastupe u Rio De Janeiro nastupit će legendarni britanac, Fatboy Slim. 

Prvi regionalni glazbeni festival Get Exited prošlog je vikenda u novaljskoj Papayi okupio 10 tisuća gostiju iz cijelog svijeta.  

Idi na 24sata

Komentari 8

  • F3N1K5 01.07.2011.

    see u soon.. deadmau5 <3

  • GaravušaGarava 01.07.2011.

    Ej jahta bijela na nju riba sjela,ej pa se prče idemo na Zrće!!Brže odite do Zrća skočit,valjda ćete ovog ljeta nešto umočit. OVO NIJE REKLAMA!!!

  • 01.07.2011.

    da tisuće..stizu u milijunima..i Britanska kraljica dolazi u pratnji Berlusconia i onog omalog Sarkozya a Merkelica ode do Grcke pa ce na vikend do Paga malo....Kosorica bi dosla ali nema prigladan bros koji bi zatakla za badic...svi su dole...tuuuulum !!!!yeah....ajmo moji dragi sugrađani...svi su dole...ajmo i mi !!!...ove reklame mogu proci samo kod balavurdije

Komentiraj...
Vidi sve komentare