To je to što me zanima!

Higijena? Svi su primijetili da Rina ne pere ruke nakon nužde

Rini nije bilo drago čuti da su svi primijetili da ne pere ruke nakon objavljanje nužde. Pravdala se da nije obavila veliku, nego 'malu' nuždu, a u njenu obranu uskočio je i Alen
Vidi originalni članak

- Ja nisam to vidio ali su me neki stanari upozorili. Pošto sam ja dobar s tobom, molili su me da ti prenesem. Naime mi imamo dogovor, kad se ide s wc-a moraju se prati ruke. Jer svi diramo hranu zajedno, a oni su primijetili da si bila dva puta na wc-u i nisi oprala ruke - kazao je Jurica Rini.

- Ali nisam bila na velikoj nuždi - dodala je ona očito ne shvaćajući u čemu je problem. 

- Ali nema veze…i dovoljno je da dotakneš kvaku - objasnio je Jurica, na što ga je Rina upitala 'peru li se onda i kvake od vrata'.

- Pa ne, peru se ruke. Pranje ruku je postaja između wc-a i diranja hrane. Neke osnove higijene moraju postojati u životu- strpljiv je bio Pađen dok se Alen Rini pridružio u argumenti u vezi pranja kvaka nakon svake obavljene nužde.

Rina se o svemu požalila i Big Brotheru u ispovjedaonici. 

- Prvi mi je dan, uopće nisam išla za tim da hvatam tu kvaku poslije dvanaest ljudi i da čak i poslije male nužde moram oprati ruke. Ali čak i sama činjenica da se o tome pričalo i sama činjenica da je mene netko pratio me, znači, totalno izludila - zaključila je.

Snimku 'incidenta' možete pogledati na stranici RTL-a. 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Amazonka_1 03.05.2016.

    kakve umjetne trepavice treba fura...a mama ju je trebala naucit da se iza pipija peru ruke.presla je 30,a jos nije naucila

  • Arubox 03.05.2016.

    Rina uvijek kod sebe ima vlažne higijenske maramice!

  • BLAGICA 03.05.2016.

    Ta Rina je razmažena , bezobrazna i umisljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare