To je to što me zanima!

Hillary je pozirala s uplakanim sinčićem: Sladak je kada je ljut

Glumica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj pozira s dvomjesečnim uplakanim sinčićem. Hillary uživa u majčinstvu i ne žuri se izgubiti nekupljene kilograme
Vidi originalni članak

Fotografiju tromjesečnog sinčića Luce Cruza glumica je objavila na Twitteru. Otkako je postala majka, Hillary Duff (24) na toj društvenoj mreži redovito objavljuje fotografije sinčića i statuse o svom majčinstvu.

Na najnovijoj od njih glumica i pjevačica ljubi uplakanog sinčića. Njezin otac se našalio i poručio joj da je izazvala njegove suze jer mu je dala grudičastu zobenu kašu.  

- Poslala sam ocu ovu fotografiju, a on mi je rekao: 'Luca mi je rekao da ti kažem da mu je zobena kaša bila grudičasta'. Sladak je kada je ljut - napisala je Hillary ispod fotografije.

Dok su brojne zvijezde nakon porođaja u nekoliko uspjele izgubiti nakupljene trudničke kilograme, Hillary ne želi drastično smršavjeti i polako napreduje sa svojim dijetnim planom.

- Naporno radim kako bih izgubila nakupljene kilograme na pravi način. Trenutačno dojim pa moram biti oprezna i ne činiti ništa drastično - rekla je Hillary nedavno.

Glumici i njezinom suprugu, bivšem hokejašu Mikeu Comrieju, to je prvo dijete. Par se vjenčao u kolovozu 2010. godine u Santa Barbari nakon trogodišnje veze.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bubić 15.06.2012.

    beba je preslatka,miš mali ,a hillary je također prekrasna

  • mihaela1000 15.06.2012.

    Ak bude dojila ko ja, mali joj bude sve kile issisao :) Sad imam dost manje kila nego prije trudnoče :(

  • bronhi 14.06.2012.

    bidno dite se krevelji a ova ga bali i snima za internet umisto da mu maše s igračkama ili da mu da dudu da se smiri malo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare