To je to što me zanima!

Hit aplikacija 'ne radi' za sve: Paul Rudd i Pharrell ne stare

Glumac Paul Rudd ove je godine proslavio 50. rođendan, no zbog svog mladenačkog izgleda ima neslužbeni status 'holivudskog vampira'. Slično vrijedi i za glazbenika te modnog dizajnera Pharrella Williamsa (46)
Vidi originalni članak

Popularnost aplikacije FaceApp posljednjih dana konstantno raste. Iako se puno pisalo i o sumnjivom načinu prikupljanja podataka od korisnika, čini se da i dalje većina ne može odoljeti a da ne provuče svoju ili tuđu fotografiju kroz nekoliko filtera. 

SVI SU LUDI ZA APLIKACIJOM Bore i sijede: Kako će izgledati strane zvijezde za 30 godina...

Najviše pomame definitivno su izazvale fotografije koje prikazuju staru verziju osobe, a korisnici na društvenim mrežama već su se našalili i s nekoliko 'uobičajenih sumnjivaca' kad su godine u pitanju. 

Glumac Paul Rudd ove je godine proslavio 50. rođendan, no zbog svog mladenačkog izgleda ima neslužbeni status 'holivudskog vampira'. Slično vrijedi i za glazbenika te modnog dizajnera Pharrella Williamsa (46), koji po mišljenju mnogih izgleda isto još od tinejdžerskih dana. 

- Pokušala sam ubaciti fotku Paula Rudda u FaceApp i mobitel mi se pokvario - napisala je jedna od korisnica, a očekivani štos s ponavljanjem fotografije, ponovili su i s Pharrellom. 

Naravno, ni ovaj dvojac nije imun na filter pa će tako američki glumac, ako je vjerovati ovoj aplikaciji, izgledati ovako.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare