To je to što me zanima!

Hit 'fotka': Halid je u kupaćim gaćama lovio ribu s prijateljem

Bešlić se iznenadio što je njegova fotografija s ribolova postala hit na društvenoj mreži s nekoliko tisuća lajkova. Na Neretvu se otišao rashladiti sa prijateljem
Vidi originalni članak

Ne idem u ribolov i nisam nikakav ribič. Samo sam se družio s prijateljima, rashladio i dobro zabavio, kaže Halid Bešlić (61).

Pjevača poznatog po hitu 'Miljacka' na pecanje na Neretvi pozvao je dugogodišnji prijatelj, skladatelj Dragan Stojković Bosanac.

- Jedva sam dočekao da ga vidim, a oko njega su bili svi ribiči profesionalci. Samo sam ih gledao jer ne znam pecati, a ne da mi se ni učiti. Ribu više volim na žaru nego na udici - kaže Halid.

Stojković je upecao poveću ribu, koju su odmah bacili na roštilj. Nakon toga su se svi osvježili uz uvijek hladnu Neretvu.

- Teško podnosim ove vrućine. Nasreću, uz moj motel je mala rijeka pa svako malo odem tamo i dobro se rashladim. Nekad sam, a nekad povedem i cijelu obitelj - kaže Halid.

Iznenadio se da je fotografija s ribolova postala hit na društvenoj mreži s nekoliko tisuća lajkova.

Stojković i Bešlić prijatelji su više od 30 godina. Stojković mu je napravio osam albuma. Halid je lani snimio duet s Draganovom kćeri Aleksandrom. Pjesma 'Karta svijeta' bila je veliki hit u Srbiji. Pjevač će u kolovozu odraditi dogovorene nastupe, ali planira i odmor na Jadranu. Veseli se što će na jesen zapjevati u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • NikolaFilipović 24.07.2015.

    halid u kupačim gačama ulovio ribu-šta je trebo staviti skijaški skafander

  • Moslavka 24.07.2015.

    Pa ako je covjek bio uz Neretvu i lovio ribe sto si je trebao obuci? Zimsku bundu. Samo neka on uziva u svojim kupacim gacama. Malo je elegantno popunjen, istina, pa svi imamo pravo na zivot,debeli ili mrsavi.

  • Pao i ustao. 23.07.2015.

    bacve kod nas nisu oble kao on...

Komentiraj...
Vidi sve komentare