To je to što me zanima!

Hit serija 'Tračerica' se vraća na ekrane nakon osam godina

Nove epizode trebale bi biti emitirane na HBO-u u proljeće sljedeće godine, a 'Tračerica' će se baviti društvenim mrežama i time koliko su one promijenile društvenu scenu New Yorka
Vidi originalni članak

Popularna serija 'Tračerica' prije 12 godina zaludila je svijet, a nakon šest uspješnih sezona prestala je s emitiranjem novih epizoda 2012. Objavljeno je kako se ponovno vraća na male ekrane, i to 2020., ali u nešto drugačijem izdanju. 

Prema pisanju Voguea snimit će se okruglih deset epizoda koje će pratiti potpuno novu generaciju bogatih tinejdžera s Upper East Sidea, koji će 'uskočiti u cipele' Serene, Blair, Chucka, Dana, Jenny i ostalih likova koji su u više od sto epizoda držali mahom mlađu publiku prikovanom za ekrane i njihove avanture. 

Nove epizode trebale bi biti emitirane na HBO-u u proljeće sljedeće godine, a 'Tračerica' će se baviti društvenim mrežama i time koliko su one promijenile društvenu scenu New Yorka. 

ŽRTVA ZVIJEZDE 'TRAČERICE': Držao me zatočenu dva dana, bila sam mu seksualna ropkinja

Zasad nije poznato hoće li netko od glumaca koji su se pojavljivali u prvih šest sezona serije imati ulogu i u novim epizodama nekad iznimno popularne teen serije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare