To je to što me zanima!

Hitan poziv: Rihanni su u dva ujutro depilirali bikini zonu

Pjevačica je od pomoćnika zatražila da nakon ponoći zovu kozmetičarke jer zbog snimanja spota treba depilaciju bikini zone. Pomoć je stigla u dva sata ujutro
Vidi originalni članak

U očajničkom pokušaju da pomognu svojoj šefici kako bi se savršeno pripremila za snimanje novog spota u Belfastu, Rihannini asistenti u ponedjeljak su nakon ponoći očajnički zvali četiri lokalne kozmetičarke, no nijedna od njih nije bila budna. No, na sreću nakon nekog vremena jedna se javila i do dva sata ujutro došla do hotela u kojem je odsjela pjevačica.

- Rihanna je došla u hotel jako kasno i prva stvar koju je htjela bio je depiliranje bikini zone voskom. Snimanje je bilo zakazano sljedeće jutro pa nije imala puno vremena. Njezini pomoćnici odmah su zvali kozmetičarke nakon što su na internetu našli brojeve. Osjetili su olakšanje nakon što su napokon nekoga uspjeli pronaći - rekao je nepoznati izvor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • HeartBeat 30.09.2011.

    Tužno je to što za jedan spot uopće treba depilirati bikini zonu...

  • AntonioŠarić 30.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Queen_T 30.09.2011.

    pa sta onda???

Komentiraj...
Vidi sve komentare