To je to što me zanima!

Drama u Beogradu: Milenu Dravić hitno prevezli u bolnicu

Udovica legendarnog glumca Dragana Nikolića prije sedam i pol mjeseci izgubila je ljubav svog života i od tada se bori sa zdravstvenim problemima
Vidi originalni članak

Milena Dravić (76) iznenada je primljena u jednu beogradsku bolnicu gdje se nalazi na pretragama, piše srpski Blic.

Glumici je nakon smrti supruga Dragana Nikolića narušeno zdravstveno stanje, tako da su liječnici odlučili da je za nju u ovom trenutku najbolje da bude hospitalizirana i da ima potpunu njegu. Tim najboljih liječnika se trenutno brine o njenom zdravlju, a u pomoć su im stigle kolege iz Francuske.

Glumičini prijatelji se nadaju da će uskoro izaći iz bolnice i nastaviti se baviti svojim poslom

Prije sedam i pol mjeseci preminula je njezina velika ljubav Dragan Nikolić i ona od tada pokušava živjeti s boli. Prijatelji i kolege trude se pomagati joj koliko je to moguće, a nedavno je dobila i ponudu za ulogu u filmu Milana Karadžića pod nazivom 'Biser Bojane'.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • 26.10.2016.

    Kako smo mi jadan narod ? Svako malo citamo za strane glumce i glumice da su bolesni ili na kemoterapiji. Nemam nista lrotiv njih al dal se itko zapitao gdje je Mirjana Rogina ( melita zganjar) ? Glumica se vec dugo vremena biti sa teskom bolesti a nasi mediji vole gledat preko ograde .

  • _Varešak_ 26.10.2016.

    Zašto drama,nije jedina koja je u tim godinama u bolnici.

  • Mél.C.B.🌼 26.10.2016.

    Ne znam jel tome u ovo slucaju tako. Ali zar to nije prelipo, umrit od ljubavi/tuge za nekim, to samo moze znacit da ti je zivot bio toliko blagoslovljen da si ga proveo pokraj osobe koja je bila tvoje sve. Rijetki su ti sretnici! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare