To je to što me zanima!

'Hladno pivo' dolazi i u Split, 14. listopada pjevaju u Areni

'NEĆE IZVODITI SAMO PJESME S NOVOG ALBUMA' Članovi grupe su na presici u Splitu najavili svoj koncert u splitskoj Spaladium Areni, piše Slobodna Dalmacija
Vidi originalni članak

Grupa Hladno pivo kreće na turneju u sklopu koje će 14. listopada nastupiti u splitskoj Spaladium Areni, piše Slobodna Dalmacija. 

- Vidjeli smo  Spaladium i oduševili smo se prostorom, a pošto dovodimo glomaznu produkciju i scenografiju, koju je osmislio naš prijatelj Renato, logično je da svoj koncert održimo u Spaladiumu i to tjedan dana nakon koncerta u zagrebačkoj areni.  Nećemo izvoditi samo pjesme s našeg novog albuma, već će to biti presjek našeg rada - izjavio je Mile Kekin na presici.

Ulaznice će se moći kupiti za sedam dana po cijeni od 80 kuna, a nakon što se one rasprodaju po cijeni od 100 kuna za parter i 120 za sjedenje.

Ovdje pročitajte izvorni članak

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Febsa 19.08.2011.

    fakat ih volim od malih nogu i poštujem no u zadnjih 5 godina totalno su mi se razvodnili, iskomercijalizirali i prodali dušu vragu za pare. Izgubili žestinu, i specifičnost banda iz garaže, te postali projekat, koji je doslovce i virtualno sve "čelaviji". Najzadnje sam mogla zamisliti da bi takav band nastupao u Areni uz bok jedne Jelene Grozne! Pa oni su klošari, garažeri, i punkeri....i jaaaako im zamjeram što su koncert na Jarunu, naplaćivali 100 kuna, a to je bilo 20 godina postojanja i svirke, pa je takva cijena karte trebala biti, jer su iovako ionako bili prejako izreklamirani....i zaradili su hrpetine love!

  • PapaŠtrumpf 18.08.2011.

    Ma ne trebaju, hladno pivo je tu u frižideru na dohvat ruke

Komentiraj...
Vidi sve komentare