To je to što me zanima!

Hlo: Zbog Latina HRT ima četiri milijuna kuna tužbi!

Goran Milić zasad je jedini kojem je HRT produljio ekskluzivni ugovor. Denis Latin, Aleksandar Stanković i Zoran Šprajc još čekaju novi ugovor
Vidi originalni članak

Od šest najbolje plaćenih zvijezda HRT-a s primanjima iznad 20.000 kuna ekskluzivni ugovor zasad su produljili samo Goranu Miliću. Danko Družijanić našao je novi posao, a Zoran Šprajc, Denis Latin, Aleksandar Stanković i Daniela Trbović na čekanju su i imaju značajno umanjena primanja nego proteklih nekoliko godina. Ravnatelj Vanja Sutlić nije rekao kad će “ekskluzivci” potpisati nove ugovore.
- Uskoro počinje nova sistematizacija plaća. Svi će biti plaćeni prema zaslugama. Gledat ćemo i štete li ugledu kuće - kazao je Sutlić, koji je dao Stankoviću opomenu pred otkaz zbog izjava u Saboru. Hloverka Novak Srzić otkrila je da HRT-u prijeti plaćanje odštetnih zahtjeva u vrijednosti četiri milijuna kuna zbog emisije Denisa Latina. Sutlić je kazao kako “Latinici” ne prijeti ukidanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • smuc 15.10.2008.

    A ta 4 miliona platit će honorarci tehničari portiri čistacice i ostala stoka sitnog zuba Živila uprava.A nova sistematizacija če biti ko i uvijek otimačina i nepravedno provedena jer oni na vlasti u HTV paze isključivo i uvijek samo na svoje rođake i svoje guze. FUJ, FUJ; SMRDI UŽASNO SMRDI:

  • sprinterica 14.10.2008.

    a svevišnja Hlo opet vedri i oblači

  • john88 14.10.2008.

    Goran Milić daleko najpopularniji novinar jer pokazuje osjećanost, odlično se izražava, izvrsno se snalazi izvan studija, stalno je u pokretu, razgovara sa svima bez obzira na društvenog statusa..... Latin je previše hladan, voditeljica iz najslabije karike natječe sama sa soboom...oko 80 riječi izgovara u 60 sekundi.....danko je dobar voditelj, komunikativan, ali nije kao Milić da bi mogao putovati......

Komentiraj...
Vidi sve komentare