To je to što me zanima!

Hloverka: Mislave, ne idi, dat ću ti sve što tražiš!

Hloverka Novak Srzić pokušat će na HTV-u zadržati novinara Bagu i udovoljiti svim njegovim željama. Bagi je posao ponudio Juraj Hrvačić
Vidi originalni članak

Mislav Bago za mene nije gotova priča, kaže urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić. U ponedjeljak će se sastati s novinarom koji je podnio zahtjev za raskidom radnog odnosa. Kazao je da je to učinio jer posljednjih godinu dana ima drukčije viđenje novinarstva od svojih šefova.
- Ne ide on zbog mene. Sam je napustio 'Otvoreno’, kojem je dolaskom Togonala skočila gledanost. Bagi je zato sigurno krivo - smatra Hlo, koja se na HTV vratila prije godinu dana. Najavila je kako će se jako potruditi zadržati Bagu. Juraj Hrvačić, vlasnik televizije Z1 i nekoliko radiopostaja, ponudio mu je posao savjetnika za nove medije.
- Pokušat ću mu dati što god bude tražio. Bago je realan čovjek pa ne vjerujem da će, primjerice, tražiti da vodi 'Dnevnik’ - rekla je Hloverka Novak Srzić.

'NISAM JA KRIVA ŠTO IDU'
Vrativši se na HTV, Hloverka je odmah smijenila 12 urednika u Informativnom programu te promijenila voditelje informativnih emisija. Nensi Brlek i Danko Družijanić nedavno su otišli s HTV-a.
- To nema veze sa mnom, svatko je kreator svoje profesionalne sudbine. Ljudi odlaze i vraćaju se. Pa i ja sam otišla na Novu i vratila se - rekla je Hlo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • saloma 06.12.2008.

    prije sam gledala svako otvoreno dok su vodili bago i sanja, odkako je došla hlo i promjenila voditelje nisam nijedan pogledala, pa nek ona kaže nekom drugom da raste gledanost. nek vrati voditelje koji svoj posao obavljaju na samo sebi svojstven način, a ne onako kako ona hoće. meni se čini da se ona posebno okomila upravo na te voditelje koji su uskočili na njeno mjesto kad je prešla na novu tv. otvoreno je i nakon njenog odlaska bio gledan, štoviše, još gledaniji, ali odkako se vratila sve se promjenilo i to ju boli. ženi je ego povrjeđen

  • donne 06.12.2008.

    BAGOOOOOOOO traži je cica- mice kad je već pala na koljena. možda joj onu facu ispraviš

  • starimoj 06.12.2008.

    jeli mislila i na prepuštanje fotelje Bagi???

Komentiraj...
Vidi sve komentare