To je to što me zanima!

Hloverka: Vijestima treba seksepila, ali umjereno...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditeljice informativnih emisija na HTV-u same smišljaju odjevne kombinacije. Dijana Čuljak Šelebaj žali zbog prozirne košulje u “Vijestima”.
Vidi originalni članak

Ako je bilo seksi, super. To znači da ljudi još nisu 'pali’ od recesije, rekla je Katja Kušec (51), čiji su sako i kravatu u podnevnom “Dnevniku” zamijetili gotovo svi domaći mediji. Ističe da ima važnijih vijesti pa joj pozornost uopće ne laska, a u svom stylingu ne vidi ništa neprimjereno.
- Predugo sam u ovom poslu da bih si to dopustila - kaže Kušec. Voditeljice HTV-ovih informativnih emisija same rade styling, a Dijana Čuljak Šelebaj žali zbog prozirne košulje u “Vijestima”.
- Na normalnom svjetlu nije izgledalo prozirno, ali pod reflektorima jest. Bio je to veliki propust u mom profesionalnom radu - kazala je Dijana. Ni Hloverka Novak Srzić nije vidjela koliko je prozirna čipkasta majica u kojoj je vodila “Otvoreno”.
- Trebala sam staviti naočale - kaže Hlo i dodaje da malo seksepila ne škodi, ali umjereno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lexus 28.01.2009.

    Trebali bi prikazat golu kloferku sigurno bi to bilo povecanje gledanosti za tu hadezeovsku televiziji fuj. odvratna je.

  • pikovit 28.01.2009.

    pa zena je sasvim normalno bila obucena - ja bi sad od fore nosio neko vrijeme smo dolcevite na njenom mjestu - kad se toliko prasine dizee oko nicega- mislim da su to mediji sve napuhali!

  • smuc 28.01.2009.

    Jebo taki sexipil !

Komentiraj...
Vidi sve komentare