To je to što me zanima!

Hoće li biti spreman za show? Ivicu napale alergija i prehlada

Natjecatelji showa 'Zvijezde pjevaju' ne odmaraju i koriste svaki slobodan trenutak za pripreme za zahtjevan nastup ove subote, unatoč problemima koji su ih snašli
Vidi originalni članak

Peta emisija HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' donosi raznolikost glazbenih žanrova pa će se tako preostalih šest natjecatelja okušati  u swingu, musicalu, popu, rocku i baladama. Kako bi se što bolje pripremili za zahtjevan nastup ove subote, natjecatelji ne gube vrijeme i koriste svaki slobodan trenutak za pripreme, unatoč problemima s glasom koji su snašli neke od njih. 

- Radimo svakodnevno i spremamo se za subotnji nastup bez obzira na prehlade i alergije, naime, promukao sam ali nadam se da će uz medicinsku pomoć sve biti u redu do subote. Pjevamo musical i pozivamo sve da nas i dalje bodre - rekao je Ivica Pucar. 

Mirko Fodor ove subote odlučio se na jednu domaću pjesmu. 

- Pjevamo pop, domaću pjesmu, bit će zanimljivo i zabavno, nadam se da će nam Zrinko dati dobre ocjene. Spremamo se cijeli tjedan i najavljujemo dobru zabavu u subotu - najavio je Mirko. 

Roberta Kurbašu očekuje zahtjevan zadatak. 

- Ove subote na rasporedu nam je soul, jedna crnačka kompozicija koju mi bijelci moramo naučiti pjevati. Sve je teško dok se ne savlada, ali trudimo se i vježbamo svakog dana. Ne opterećujemo se rezultatom, što bude bit će,  bitno je da se svi skupa dobro zabavimo - kaže Robert. 

Tina Katanić kaže kako nije mogla dobiti bolju vrstu glazbe. 

- Ove subote ćemo doista uživati jer pjevamo swing, to je nešto što jako volim i nisam mogla niti poželjeti bolju vrstu glazbe. Spremamo se punom parom, jako sam se uživjela na probama, sva sam u tome - rekla je Tina.  

Dodala je kako je ovo  doista pravi show te jedva čeka subotu kako bih se opet vidjela i družila s ostalim natjecateljima. Najviše ju vesele dosadašnji komentari i reakcije gledatelja na njihove nastupe. 

Danijela Martinović gostovat će u showu i otpjevati jedan od najpoznatijih hitova Janis Joplin. 


Idi na 24sata

Komentari 1

  • funky_boy 10.04.2014.

    ...sat i trideset nitko nije dao komentar na članak....jesam ja najluđi...???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare