To je to što me zanima!

Hoće li kapetan Kirk zadržati pozornost uz golišavu Alice?

Plavokosa glumica Alice Eve u novom isječku filma 'Zvjezdane staze - U tami' pozira u rublju. Novi nastavak u svibnju stiže u kina nakon posljednjeg iz 2009. godine
Vidi originalni članak

Film iz 2009. uskoro će dobiti nastavak, a sudeći prema novom traileru filma 'Zvjezdane staze - U tami' ,bit će nabijen akcijom, ali i obilovati golišavim scenama zahvaljujući plavokosoj glumici Alice Eve (31) koja glumi u rublju. Glumica je pokazala svoje čari u eksplozivnom akcijskom trileru u kojem glumi znanstvenicu dr. Carol Marcus. Zahvaljujući njoj kapetanu Kirku bit će teško zadržati pozornost tijekom spašavanja svijeta.

Obožavateljima originalnih serija o kapetanu Kirku i posadi broda Enterprise poznato je da je Carol bila ljubav njegova života i majka njegova jedinog sina, Davida. U novom nastavku 'Zvjezdanih staza' obožavatelji će bolje upoznati tajanstvenog glavnog negativca kojeg igra Benedict Cumberbatch. 

Novi nastavak filma redatelja Jay Jay Adamsa u kina stiže u svibnju dok će posadu broda Enterprise i ovoga puta predstavljati Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana i Simon Pegg.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 22.03.2013.

    a članak kao da je to vrh filma i kao da nikad i nigdje nismo nismo vidjeli ženu u rublju!

  • Tolerancija 22.03.2013.

    Benedict Cumberbatch je najbolji sherlock holmes ikada !!!,a sto se tice ove dame stvarno je zgodna .

  • DraganaLeko 22.03.2013.

    Jeffrey Jacob "J.J." Abrams a ne Jay Jay Adams!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare