To je to što me zanima!

Hoće li reći 'da'? Dolazi bećar romantičnog srca i poduzetnica

Prvi par koji će gledatelji upoznati su Gordana Marelli i Dejan Vukobratović. Poduzetnica iz Zagreba traži muškarca mekog srca koji zna što želi dok on smatra kako je došlo vrijeme da uživa u obiteljskoj idili
Vidi originalni članak

Emisija 'Brak na prvu' počinje u ponedjeljak, a tijekom emisije gledatelji će doznati na koji su način eksperti Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković odlučili spojiti kandidate. Nakon niza testova koje su prošli - šest žena i šest muškaraca dobit će priliku vjenčati se i krenuti u zajednički život.

Prvi par koji će gledatelji upoznati su Gordana Marelli i Dejan Vukobratović. Poduzetnica iz Zagreba traži muškarca mekog srca koji zna što želi dok on smatra kako je došlo vrijeme da svoj bećarski život zamijeni obiteljskom idilom. No i sami su eksperti svjesni da bi jedna stvar mogla biti ključni problem u njihovu odnosu. 

Iza Gordane Marelli je brak u kojem je dobila sina, a na 'Brak na prvu' odlučila se prijaviti jer se naprosto želi još jednom udati. Odrasla je uz majku, a s ocem nema nikakav kontakt. Za svoju majku kaže da je osoba koja ju je naučila kako je ljubav davanje, ali i da prije svega čovjek treba voljeti sebe kako bi mogao voljeti nekoga drugog. Iako kaže da je staložena i razumna, priznaje i da je sklona ponekim impulzivnim odlukama poput spontanih putovanja ili odluke da promjeni posao preko noći. U životu se vodi činjenicom da je i loše iskustvo - iskustvo te da i iz takvih situacija može nešto naučiti. U slobodno vrijeme ide u teretanu, šeće psa, druži se s prijateljima i radi na sebi.

Dejan je bećar romantičnog srca. Za potragu za idealnom partnericom na televiziji se prijavio spontano, surfajući internetom u trenutku dok se oporavljao o operacije kralježnice. Dejan gotovo cijeli život živi sam, nakon razvoda roditelja uglavnom se brinuo sam za sebe. O sebi kaže da je tvrdoglav, da previše voli ljude, sport te da nije običan ni u kojem pogledu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare