To je to što me zanima!

Hodanjem po žici do zlatnog gumba u 'Supertalentu: Tetiana Kundyk nastupom oduševila žiri

Iako joj je nastup na Supertalentu prvi nakon rođenja sina, Tetiana se u jednom trenutku na žicu popela sa stolicom na koju je zatim sjela i pritom balansirala te izazvala oduševljenje publike
Vidi originalni članak

Ne samo da je divno, nego je zapanjujuće i prekrasno. Pokreti su vam tako elegantni, u izvrsnoj ste formi, komentirala je oduševljeno Martina nakon nastupa Ukrajinke Tetiane Kundyk. Ona je osvojila je u trećoj epizodi Supertalenta dobila zlatni gumb te osigurala ulazak u polufinale.

POGLEDAJTE NASTUP TETIANE: 

- U Hrvatskoj postoji izraz, kad nekoga pitaš 'kako je bilo?'. Bilo je li-la. No, u ovom slučaju nije bilo tako - rekao je Bilman i stisnuo zlatni gumb koji je Tetiani osigurao mjesto u polufinalu.

Tetiana je pažnju žirija pridobila svojom spretnošću i zahtjevnom koreografijom koja se sastojala od uvježbanih plesno-akrobatskih pokreta. Njena točka balansiranja na žici zadivila je i ostale članove žirija.

ZVIJEZDA 'SUPERTALENTA' OTKRIVA Anatacha: U Drnišu nisam imala prijatelje, ali sestra i ja smo sad u domu i tu nam je fantastično

- Imate li ljepilo na tabanima ili kako stojite na toj žici? - komentirala je Maja. 

Iako joj je nastup na Supertalentu prvi nakon rođenja sina, Tetiana se u jednom trenutku na žicu popela sa stolicom na koju je zatim sjela i pritom balansirala te izazvala oduševljenje publike.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Old Kresoje 11.10.2021.

    E ovu treba ženit

  • pijevac 11.10.2021.

    vrhunska

  • 11.10.2021.

    opa!!! pa samo malo treba guglati... dotična je već bila u istom showu u rumunjskoj itd.. okolo naokolo... eto, konačno i u HR osvanula! haha! svašta.... može li jadnije? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare