To je to što me zanima!

Hoff misli da ima iscjeliteljske moći, probudio dečka iz kome

David Hasselhoff snimio je poruku govoreći kao Michael Knight iz 'Knight Ridera' i iz duboke kome probudio dječaka kojeg je na pješačkom prijelazu srušio automobil
Vidi originalni članak

Sudac showa 'Britain's Got Talent' počeo je vjerovati u svoje nadnaravne sposobnosti kad je probudio jednog dječaka iz kome. Za dječaka je snimio poruku govoreći kao Michael Knight kojeg je glumio u seriji 'Knight Rider' i probudio ga iz kome. 

- Dobra strana toga što sam slavan je što sam mogao pomoći dječaku kojem je bila potrebna pomoć - kaže David Hasselhoff (58) čiji je glas probudio iz kome dječaka kojeg je na pješačkom prijelazu srušio automobil. 

- Tog sam dječaka sreo u hotelu nakon što ga je probudio moj glas. Koliko god patetično zvučalo, takve su mi se stvari dogodile više puta. Jednostavno imam poziotivan efekt na ljude - kaže Hoff. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • deshru 31.05.2011.

    Hoff je car! car svijeta! svog doduše, ali car svijeta! nije li lijepo kad možeš tako zabrijati? i ja imam iscjeliteljske moći! grubim dodirom budim iz sna!

  • elpjoho 26.05.2011.

    ma to je obična stara pijandura,koga bi on izlječio? tog starog alkića bi trebalo dobro naudarat,možda bi ga to otrjeznilo

  • NinaBonita007 26.05.2011.

    hahahahah...ma mraak članak :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare