To je to što me zanima!

Hokejašice se skinule i zovu vas na hokejaški SOS party

Hemingway bar Zagreb za Vas je ovaj ovaj petak, 7. veljače, pripremio sportsku poslasticu s humanitarnom notom. Uđite u svijet hokeja na ledu
Vidi originalni članak

Hemingway bar Zagreb za Vas je ovaj ovaj petak, 7. veljače, pripremio sportsku poslasticu s humanitarnom notom. Uđite u svijet hokeja na ledu i družite se s našim reprezentativkama.

Party je humanitarnog karaktera, prikupljaju se donacije za naše hokejaške reprezentativke i njihov odlazak na Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu za žene, koje se održava na Islandu, od 14.-22. ožujka u Reykjavíku.

Čitav klub biti će dekoriran u ledenom hokejaškom ambijentu, spreman za ICE HOCKEY S.O.S. PARTY.

Riječ je o hokejaškom klubu KHL Grič, koji postoji od 2002. godine i trenutno se natječe u 1. Austrijskoj ligi (DEBL) gdje su trenutno u polufinalu playoffa doigravanja, dakle izrazito su uspješne. Budući da je to jedini klub u Hrvatskoj, većina reprezentativki dolazi iz istog, dok neke igraju  u najjačim svjetskim ligama u Kanadi i SAD-u…

Jedna od reprezentativki, Medarda Pack, je i glazbeno obrazovana, ima završeno po 6 godna škole za dva instrumenta, a samouko još svira saksofon. Tako će u subotu uz pratnju DJ-a i ona nastupiti na saksofonu, a Vi ćete imati priliku uživati u sinergiji zvukova DJ-a Daniela Turka i saksofona mlade hokejašice.

Kako će cure na Svjetsko? Već su se djelomično snašle… Prošle je sezone poljski Inter Cars odlučio biti sponzor i uz odličnu kreativnost njihovih suradnika vidjeli su potencijal u mladim hokejašicama, te je veliku većinu sezone financiran od njihove strane, kako za potrebe kluba KHL Grič tako i za potrebe odlaska na SP u Španjolsku 2013. U znak zahvalnosti djevojke su pristale na prijedlog da budu modeli za kalendar 2014. koji je isključivo namjenjen za klijente poljske tvrtke Inter Cars, a ta im je financijska injekcija osigurala dio sretstava za put na Svjetsko u Reykjavik.

Zgodne hrvatske hokejašice tešku su opremu, štitnike i kacige na jedan dan zamijenile seksi donjim rubljem i pokazele svoje ženske atribute. Inače nesklone otkrivanju svojih oblina, ovaj put su popustile jer je želja za sudjelovanjem na Svjetskom prvenstvu na Islandu veća od svega.

Dođite i Vi u petak 07. veljače u Hemingway i zabavite se, slikajte se sa našim reprezentativkama, uživajte osvojite kalendar i druge nagrade te pomozite svojom donacijom da naše cure odu na Svjetsko prvenstvo i da se vrate sa medaljom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare