Obavijesti

Show

Komentari 0

Hokejašice se skinule i zovu vas na hokejaški SOS party

Hokejašice se skinule i zovu vas na hokejaški SOS party
6

Hemingway bar Zagreb za Vas je ovaj ovaj petak, 7. veljače, pripremio sportsku poslasticu s humanitarnom notom. Uđite u svijet hokeja na ledu

VIDEO

Hemingway bar Zagreb za Vas je ovaj ovaj petak, 7. veljače, pripremio sportsku poslasticu s humanitarnom notom. Uđite u svijet hokeja na ledu i družite se s našim reprezentativkama.

Party je humanitarnog karaktera, prikupljaju se donacije za naše hokejaške reprezentativke i njihov odlazak na Svjetsko prvenstvo u hokeju na ledu za žene, koje se održava na Islandu, od 14.-22. ožujka u Reykjavíku.

Čitav klub biti će dekoriran u ledenom hokejaškom ambijentu, spreman za ICE HOCKEY S.O.S. PARTY.

Riječ je o hokejaškom klubu KHL Grič, koji postoji od 2002. godine i trenutno se natječe u 1. Austrijskoj ligi (DEBL) gdje su trenutno u polufinalu playoffa doigravanja, dakle izrazito su uspješne. Budući da je to jedini klub u Hrvatskoj, većina reprezentativki dolazi iz istog, dok neke igraju  u najjačim svjetskim ligama u Kanadi i SAD-u…

Jedna od reprezentativki, Medarda Pack, je i glazbeno obrazovana, ima završeno po 6 godna škole za dva instrumenta, a samouko još svira saksofon. Tako će u subotu uz pratnju DJ-a i ona nastupiti na saksofonu, a Vi ćete imati priliku uživati u sinergiji zvukova DJ-a Daniela Turka i saksofona mlade hokejašice.

Kako će cure na Svjetsko? Već su se djelomično snašle… Prošle je sezone poljski Inter Cars odlučio biti sponzor i uz odličnu kreativnost njihovih suradnika vidjeli su potencijal u mladim hokejašicama, te je veliku većinu sezone financiran od njihove strane, kako za potrebe kluba KHL Grič tako i za potrebe odlaska na SP u Španjolsku 2013. U znak zahvalnosti djevojke su pristale na prijedlog da budu modeli za kalendar 2014. koji je isključivo namjenjen za klijente poljske tvrtke Inter Cars, a ta im je financijska injekcija osigurala dio sretstava za put na Svjetsko u Reykjavik.

Zgodne hrvatske hokejašice tešku su opremu, štitnike i kacige na jedan dan zamijenile seksi donjim rubljem i pokazele svoje ženske atribute. Inače nesklone otkrivanju svojih oblina, ovaj put su popustile jer je želja za sudjelovanjem na Svjetskom prvenstvu na Islandu veća od svega.

Dođite i Vi u petak 07. veljače u Hemingway i zabavite se, slikajte se sa našim reprezentativkama, uživajte osvojite kalendar i druge nagrade te pomozite svojom donacijom da naše cure odu na Svjetsko prvenstvo i da se vrate sa medaljom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu