To je to što me zanima!

Holivudski dječak: Tom Cruise ne stari, nema bora ni sjedih...

Tajna Tomove 'baby face' je, tvrdi prijatelj, lickanje Katienim kremama, čišćenje lica i šminkanje na koje se u posljednje vrijeme 'navukao'. Glađi je nego prije 15 godina
Vidi originalni članak

Užasava se bora na licu i sjedina. U kupaonici provede jako puno vremena. Licka se s Kateinim skupocjenim kremama za pomlađivanje i čisti lice raznim tonicima, otkriva prijatelj glumca te dodaje da je Tom jako zadovoljan rezultatima. 

Za Toma Cruisea ne postoji nemoguća misija pa je tako uspio dogurati do 49. godine, a da i dalje izgleda mladoliko kao kad je 1986. u 'Top Gunu' glumio vojnog pilota Mavericka. Holivudski dječak na licu gotovo da nema bora, a koji je njegov eliksir mladosti ne želi otkriti. 

Tajna Tomove 'baby face' možda su dobro geni, možda je popustio i odao se čarima estetskih zahvata, možda ga jako dobro šminkaju ili je jednostavno sretnik kojeg godine čine samo ljepšim i markantnijim. Nije ni čudno što uz mlađahnu suprugu Katie Holmes (33) Tom želi ostati zauvijek mlad.

Glumac se, kaže prijatelj, počeo se i šminkati. Prije nego izađe iz kuće na lice stavlja suprugin puder i maskarom lagano namaže trepavice. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • danykrz 22.12.2011.

    nema bora nema sijedih nema MOZGA .

  • SanjaJaneš 22.12.2011.

    još da naraste kojih 20-ak centimetara bio bi pravi muškarac,a ne vječiti dječak...:)

  • musicfan17 22.12.2011.

    antipatičan,i uvijek bio ružan.dobar glumac i to je to brad pitt johnny depp su deset puta bolji u svemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare