To je to što me zanima!

Hollywood može samo sanjati snimanje ovako suludog filma

Premda je već preko jednog stoljeća Hollywood centar svjetske moći što se tiče filmova, neki drugi dijelovi svijeta su u zadnjih nekoliko godina krenuli praviti stvarno nevjerojatne filmove
Vidi originalni članak

Prvi teaser za film 'Guardians', ili na ruskome 'Защитники' (Zaštitnici), pokazao nam je samo hrpu relativno nezanimljive kompjuterske animacije, a i sadržajno je bio dosadan. Stoga su mnogi odbacili film kao beznačajan ili su ga jednostavno smjestili u rubriku 'šrot'.

U to se bez problema možete i sami uvjeriti u prvotnom videu.

No najnoviji uradak kojeg je ista kuća pustila u opticaj, Khan's Fight, pokazao nam je koliko su Rusi ludi i kakvu scenu mogu snimiti. Na prethodni mlaki filmić smo zaboravili već nakon par sekundi gledanja, kada je glavni lik u teaseru, Khan, napravio...pogledajte sami, to se stvarno ne može opisati.

Film je smješten u alternativnu povijest na vrhuncu Hladnog rata između Sjedinjenih država i Sovjetskog saveza. Pratimo grupu ruskih superjunaka, koji pokušavaju razrješiti krizu koja može dovesti do uništenja svijeta.

U kinima ćemo film moći pogledati tijekom 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Galeb i ja 23.02.2016.

    I to ce biti film kojega Rusi snime.Hahaha.Njega ce moci prikazivati od 1h nocu kada svi spavaju a jedino su pijanci budni.

  • zabrana 22.02.2016.

    ovi likovi zalizani u odjelima.. smiješno a glavni lik kao da je pobjegao iz mongolije godine 1200

  • pikzibner 22.02.2016.

    ma hollywood je zadnja dva desetljeća centar kopiranja stranih filmova izuzetnih i to sa svih kontinenata... koji kinodistribuciju i distribuciju i preradu dožive tek kad glavešine shvate da je neki tam čing čung čanšin sen budžeta 10 milijuna jena u piratskim krugovima više gledan i skidan od američkog blokbastera od 20 milijuna dolara

Komentiraj...
Vidi sve komentare