To je to što me zanima!

Slavni se opraštaju od Hugha Hefnera: Bio je revolucionaran

Moj otac je živio jedinstvenim načinom života te je bio vođa važnih društvenih i kulturnih pokreta, zalagao se za slobodu govora, građanska prava i seksualnu slobodu, piše Hughov sin Cooper
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama, mnogi se slavni opraštaju od Hugha Hefnera, čija je vila bila jedna od glavnih 'sastajališta' holivudske elite. 

- Jednom sam bila u Playboy vili. Bio je jako dobar prema mojoj mami. Ne pitajte detalje - napisala je glumica Kat Dennings, jedna od mnogih koja se od medijskog mogula oprostila na društvenim mrežama. 

Dirljivu posvetu svom ocu napisao je njegov sin Cooper.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj otac je živio jedinstvenim načinom života te je bio vođa važnih društvenih i kulturnih pokreta, zalagao se za slobodu govora, građanska prava i seksualnu slobodu. On je definirao Playboy, jedan od najpoznatijih brendova u povijesti. Nedostajat će mnogima, a posebno njegovoj ženi Crystal, mojoj sestri Christie i mojoj braći Davidu i Marstonu te svima nama u Playboyu - napisao je Cooper koji je preuzeo očev biznis.

Glumica i model Jenny McCarthy, koja je 1994. godine proglašena 'Playboyevom zečicom godine', zahvalila se Hefneru na svemu što joj je pružio. 

- Hvala ti što si bio revolucionar i što si promijenio tolike živote, a posebno moj. Nadam se da sam te učinila ponosnom - napisala je Jenny. 

Pjevačica Nancy Sinatra objavila je fotografiju na kojoj pozira u Hefnerovu zagrljaju. 

- Bio je jedan od najugodnijih muškaraca koje sam ikad upoznala - napisala je kći legendarnog Franka Sinatre. 

Osnivač grupe Kiss, Gene Simmons, također se oprostio od vlasnika Playboya. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 28.09.2017.

    A što reći,neka mu je laka zemja..tko god ne živi više..Hugh Hafner..moderna revolucinarna pojava ..muška "Madame" sa skupom robom i bogatim kupcima ..

  • Mercedes s klasa 28.09.2017.

    Odvratan starac, otišao je svom gazdi Sotoni!

  • retita🦋 28.09.2017.

    Sex prodaje sve. Koliko je istinski sretan bio dalo bi se o tome.Toliko žena a opet sam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare