To je to što me zanima!

Hologram mlade Elizabete II. mahao okupljenima na povorci

Kraljica ni danas nije prisustvovala jubileju nakon što se povukla s dva događanja zbog zabrinutosti za svoje zdravlje, ali mnogi se još uvijek nadaju da će se pojaviti na balkonu za kraj proslave
Vidi originalni članak

Raskošnom povorkom započeli su posljednji dan proslave platinastog jubileja kojim se slavi kraljičina 70-godišnja vladavina, a vrhunac proslave bio je hologram na kočiji na kojem je mlada verzija kraljice Elizabete II. (96) mahala okupljenima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Charles (73) i Camilla (74), princ William (39) i Kate Middleton (40), njihova djeca George (8), Charlotte (7) i Louis (4), sjedili su u kraljevskoj loži zajedno s Borisom Johnsonom (57) i njegovom suprugom Carrie (34) i gledali povorku dugu tri kilometra kroz središnji London.

Kraljica ni danas nije prisustvovala jubileju, ali mnogi se još uvijek nadaju da će se pojaviti na balkonu za kraj proslave.

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40), koji su stavili na stranu obiteljske napetosti kako bi po prvi put zajedno posjetili Veliku Britaniju otkako su oštro napustili kraljevske dužnosti, također su bili odsutni drugi dan proslave.

Još uvijek nije poznato hoće li se kraljica pojaviti na balkonu Buckinghamske palače, nakon što se povukla s dva događanja zbog zabrinutosti za svoje zdravlje.

KRALJICA U SKEČU U skeču s medvjedićem otkrila da voli sendvič s marmeladom

Međutim, očekuje se da će Charles, Camilla, William i Kate, te ostali članovi kraljevske obitelji izaći na balkon Buckinghamske palače na kraju procesije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Origano3 16.06.2022.

    Jedino se sa hologramom može pojaviti.Možda je i Plenković hologram.

  • 05.06.2022.

    Kraljica je još prije covida mandrknula 😂😂

  • Space Wall 05.06.2022.

    Hologrami, klonovi i sl. Sve u svemu predstava za one koji to vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare